Τις βασικές προγραμματικές αρχές του συνδυασμού του παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, σε μια ανοιχτή συγκέντρωση στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία του ο κ.Καραπαναγιωτίδης ανέφερε αναλυτικά:

“Συναγωνιστές και συμμαχητές στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο που το δικαιούμαστε και θα το κατακτήσουμε όλοι μαζί βήμα – βήμα σε μια πορεία χωρίς ταλαντεύσεις, χωρίς αποκλίσεις, από τις βασικές μας αρχές, από το πρόγραμμα και το όραμά μας για ένα δήμο αντάξιο του ιστορικού ρόλου που καλείται να επιτελέσει.
Στην κατεύθυνση αυτή πήρα την απόφαση να κατέβω υποψήφιος για το Δήμο Βέροιας όχι για να αλλάξω «θώκο αξιώματος» όπως βιάστηκαν να πούνε μερικοί, αλλά για να αναλάβω και να αναλάβουμε όλοι μαζί τη μεγάλη ευθύνη να αλλάξουμε τη μοίρα αυτού του τόπου.
Στον κοινό αυτό αγώνα συστρατεύτηκαν άνθρωποι από όλες τις ηλικίες, από όλους τους επαγγελματικούς χώρους, από κάθε γωνιά του Δήμου, είτε με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο είτε με την αγωνιστική τους και ιδιαίτερα συγκινητική στήριξη και υποστήριξη.
Σε μια αποφασιστική προσπάθεια που δεν έχει άλλο ορίζοντα εκτός από τη νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου και την τελική επικράτηση αν χρειαστεί να πάμε σε επαναληπτικές εκλογές.
Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν μια απόφαση που την πήραμε από κοινού μετά από συζητήσεις και συνεργασίες με κοινό τόπο την αγωνία για το μέλλον του Δήμου και την αδήριτη ανάγκη για μια άλλη προοπτική, για μια άλλη λειτουργία.
Για ένα Δήμο μοχλό ανάπτυξης, για ένα Δήμο που να μπορεί να απαντά άμεσα και αποτελεσματικά, από τα πιο απλά και καθημερινά προβλήματα μέχρι τις πιο σύνθετες προκλήσεις που έχουν να κάνουν με την αναπτυξιακή διαδρομή.
Δεν αξίζουμε τέτοια τύχη.
Δεν αξίζουμε μια τέτοια κατάσταση.
Μας αξίζει αυτό που μας ανήκει. Αυτό που μας δόθηκε απλόχερα. Μια τεράστια αναπτυξιακή και παραγωγική δυνατότητα την οποία το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τη θέσουμε σε λειτουργία. Δηλαδή το αυτονόητο.
Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Βέροιας είναι τόσα και τέτοια, που καταντάει «πικρό ανέκδοτο» το να βρίσκεται ο Δήμος στις τελευταίες θέσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα.
Το αύριο αυτού του τόπου δεν μπορεί να περιμένει ούτε από ουρανοκατέβατους σωτήρες ούτε από μαθητευόμενους μάγους, αλλά από ανθρώπους που έδειξαν και απέδειξαν ότι έχουν γνώση, μεράκι και διάθεση να μπούνε στην πρώτη γραμμή, χωρίς να λογαριάζουν χρόνο και κόπο και έτοιμους να αναλάβουν την ευθύνη.
Το πρόγραμμα που παρουσιάζουμε σήμερα δεν είναι μια συρραφή από προεκλογικά ευχολόγια και μεγάλα λόγια.
Είναι το απόσταγμα της δικής μας πρότασης και παράλληλα της δέσμευσής μας ότι για τα επόμενα 5 χρόνια θα αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και θα συνεχίσουμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια σε μια κοινή προσπάθεια, βήμα – βήμα για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, να προλάβουμε τις εξελίξεις αλλά και να βγούμε μπροστά από τις εξελίξεις.
Κάθε ώρα που περνάει είναι κρίσιμη.
Τις επόμενες μέρες περνάμε από κάθε γωνιά του Δήμου, από κάθε δρόμο, κάθε γειτονιά και κάθε σπίτι, όχι για να κάνουμε μια κοινότυπη προεκλογική καμπάνια, αλλά με το πρόγραμμα και τις προτάσεις μας να δώσουμε στον κόσμο αυτό που του στερήσανε: την ελπίδα και την πίστη για ένα καλύτερο αύριο.
Ξεκινήσαμε μαζί, προχωράμε μαζί, θα πετύχουμε όλοι μαζί.
Δεν έχουμε άλλο δρόμο.
Για μας είναι μόνο ένας.
Αυτός της ευθύνης, της προσπάθειας και της επιτυχίας.
Θέλουμε και μπορούμε. Και θα τα καταφέρουμε.

Φίλες και φίλοι,

Σας παρουσιάζουμε σήμερα το πρόγραμμα του συνδυασμού μας όπως διαμορφώθηκε μετά από τις προτάσεις των επιτροπών του συνδυασμού μας και τις συζητήσεις που είχαμε με φορείς αλλά και απλούς ανθρώπους σε όλες τις γωνιές του Δήμου.

Το πρόγραμμά μας βασίζεται σε αρχές και αξίες που για μας είναι αδιαπραγμάτευτες.

-Πιστεύουμε στη διαφάνεια, στο δημόσιο διάλογο και το σεβασμό στη γνώμη του άλλου.
-Αξιοποιούμε κάθε δημιουργική ιδέα και πρόταση.
-Δίνουμε βαρύτητα στην καλυτέρευση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής.
-Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην έννοια άνθρωπος και στεκόμαστε αρωγοί στο συμπολίτη μας που έχει ανάγκη.
-Σεβόμαστε τις οικονομικές θυσίες των συμπολιτών μας και προωθούμε απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος.
-Οραματιζόμαστε ένα δήμο με σύγχρονες υποδομές, φιλικό στον επισκέπτη.
-Χρησιμοποιούμε τον τουρισμό και τον πολιτισμό ως δυναμικό μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.
-Προστατεύουμε το περιβάλλον και αξιοποιούμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
-Συνεργαζόμαστε με επιστημονικούς φορείς, συλλόγους, κοινωνικές ομάδες, για την εξεύρεση των ενδεδειγμένων λύσεων.
-Αξιοποιούμε στο έπακρο κοινοτικά και εθνικά προγράμματα για την υλοποίηση έργων.
-Αξιοποιούμε τους απανταχού συμπολίτες μας, δημιουργώντας συμβούλιο απόδημων Βεροιέων, με στόχο την προβολή και ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της Βέροιας και της περιοχής, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κυρίες και κύριοι

Αγωνιζόμαστε για την κοινωνία της αλληλεγγύης

 Δημιουργούμε κοινωνικό ταμείο αλληλεγγύης με στόχο την ανακούφιση των ασθενέστερων οικονομικά συμπολιτών μας.
 Προχωρούμε στην ίδρυση γραφείου κοινωνικής αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας για την ουσιαστική και αποτελεσματική υποστήριξη του πολίτη.
 Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και φροντίζουμε για τη στήριξη και τόνωση της τοπικής αγοράς.

Σ΄αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες που περνά η πατρίδα μας, άμεση προτεραιότητά μας είναι μην υπάρχει κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα και κανένας συμπολίτης μας χωρίς ένα πιάτο φαγητό.

 Πιστεύουμε στον εθελοντισμό γι΄ αυτό και θα δημιουργήσουμε δίκτυο κοινωνικών εθελοντών από συμπολίτες μας που θέλουν να προσφέρουν.
 Στηρίζουμε τα άτομα με ειδικές ανάγκες, την Τρίτη ηλικία και τα ΚΑΠΗ, το κοινωνικό έργο του Γηροκομείου και φροντίζουμε για τη ενίσχυση των προγραμμάτων σίτισης και στέγασης απόρων συμπολιτών μας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Βέροιας και τη Φιλόπτωχο Αδερφότητα Κυριών Βέροιας,

Κερδίζουμε τη μάχη της καθημερινότητας
Θέλουμε και θα το πετύχουμε μια καθαρή πόλη χωρίς κάδους να ξεχειλίζουν από σκουπίδια και αδέσποτα να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στους δρόμους της πόλης.
Για το σκοπό αυτό
 Προχωρούμε στην αναδιάρθρωση και την πλήρη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου και φροντίζουμε για την καθημερινή παρουσία της σε κάθε περιοχή του Δήμου.
 Φροντίζουμε για το τακτικό πλύσιμο των δρόμων και των κάδων.

Δεσμευόμαστε ότι θα δημιουργήσουμε ειδικό συνεργείο άμεσης επέμβασης που θα φροντίζει 24 ωρες το 24ωρο όλο το χρόνο για την απομάκρυνση απορριμμάτων, την αποκατάσταση βλαβών σε δρόμους, πεζοδρόμια, κολώνες φωτισμού, διαβάσεις πεζών.
 Μεριμνούμε για την ολοκληρωμένη διαχείριση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων με τη συνεργασία των ζωοφιλικών σωματείων.
Φίλες και φίλοι

Είναι γνωστό το κυκλοφοριακό πρόβλημα που είχε η πόλη μας το οποίο και μεγεθύνθηκε εξ αιτίας της αστικής ανάπλασης.
 Για το σκοπό αυτό θα εφαρμόσουμε νέα ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη προχωρώντας σε κυκλοφοριακές αλλαγές που θα δώσουν ανάσα στην κίνηση των οχημάτων και θα δημιουργήσουμε νέους χώρους στάθμευσης σε δημοτικές εκτάσεις.
 Σε συνεργασία με τις διοικήσεις των ΚΤΕΛ και τον αστικών λεωφορείων θα δρομολογήσουμε την μετεγκατάσταση των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων από το κέντρο της πόλης.

Στη Βέροια συνέβη μια παγκόσμια πρωτοτυπία.
Στένεψαν οι δρόμοι και παράλληλα στένεψαν και τα πεζοδρόμια.
Το πάρκο της Εληάς τσιμεντοποιήθηκε, το συντριβάνι της Ελιάς που ήταν εδώ και δεκαετίες το σήμα κατατεθέν της πόλης μας εξαφανίσθηκε, η κόρη της Βέροιας απομακρύνθηκε.
Αναρωτιέμαι αν όλα αυτά θεωρούνται ανάπλαση, αν είναι αυτά ένα βήμα μπροστά, ή είναι η καταστροφή και εξαφάνιση ενός μέρους της ζωντανής ιστορίας αυτής της πόλης;
Φίλες και φίλοι
Μία από τις προτεραιότητές μας είναι η διόρθωση των κακοτεχνιών της αστικής ανάπλασης.
Όπως προτεραιότητά μας είναι και το ζωντάνεμα της πλατείας Ωρολογίου.
Όσοι περνάτε από εκεί σίγουρα θα στεναχωριέστε αντικρίζοντας το κατεστραμμένο συντριβάνι αφημένο στην τύχη του, τη βάση για την κατασκευή του παλιού ρολογιού αδειανή να περιμένει την ολοκλήρωση του ρολογιού, το ηρώο της πόλης μας που ενώ θα έπρεπε να μας κάνει υπερήφανους δυστυχώς λόγω της εμφάνισής του μας κάνει να προβληματιζόμαστε.
Η πόλη μας έχει ιστορία 2.000 και πλέον χρόνων.
Βρίσκεται στην ίδια θέση και έχει το ίδιο όνομα εδώ και είκοσι τουλάχιστον αιώνες.
Άμεση Προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία ενός ιστορικού περιπάτου που θα ξεκινάει από το βήμα του Αποστόλου Παύλου, την πλατεία Ωρολογίου, θα περνά από το μονοπάτι της Βασίλισσας Βεργίνας, τη ρωμαική οδό της οδού Μητροπόλεως, τη συνοικία της Μπαρμπούτας και της Κυριώτισσας, την παλιά Μητρόπολη και την εκκλησία του Χριστού.
Στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου μας άμεση προτεραιότητά μας είναι να καταθέσουμε ολοκληρωμένη πρόταση για τη χρηματοδότηση από τα προγράμματα ΕΣΠΑ όλων των έργων που πρέπει να γίνουν για την ανάδειξη του ιστορικού περιπάτου και του ιστορικού κέντρου της πόλης μας.
Ένα από τα ζητούμενα σήμερα είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας.
Προς την κατεύθυνση αυτή :
 Δημιουργούμε νέους χώρους πρασίνου σε υπάρχουσες δημοτικές εκτάσεις.
 Αξιοποιούμε τους χώρους των στρατοπέδων ως χώρους αναψυχής, πρασίνου και αθλητικών δραστηριοτήτων.
 Συντηρούμε τις παιδικές χαρές και δημιουργούμε καινούριες και σύγχρονες, κατάλληλες για την ασφαλή χρήση τους από παιδιά και γονείς.
 Φροντίζουμε για τη σύνταξη και εφαρμογή ολοκληρωμένης μελέτης για την ανάπλαση του Άλσους Παπάγου και της περιοχής στο Λιανοβρόχι.

Άμεση προτεραιότητά μας είναι ο σχεδιασμός και η λειτουργία νέων νεκροταφείων.
 Αξιοποιούμε τις προτάσεις των συμπολιτών μας και εφαρμόζουμε ολοκληρωμένη μελέτη για την ανάπλαση και ανάδειξη της κοίτης του Τριποτάμου σε όλο της το μήκος, έτσι ώστε να αναδειχθεί η ευρύτερη περιοχή σε χώρο αναψυχής για τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες.
 Εκπονούμε ολοκληρωμένη μελέτη για την αξιοποίηση της περιοχή του φράγματος του Αλιάκμονα έτσι ώστε να αποτελεί πόλο έλξης και ανάπτυξης ποικίλων δραστηριοτήτων, (πεζοπορία, ποδηλασία, ιστιοπλοΐα, κλπ)
 Φροντίζουμε για την αναπαλαίωση και ανάδειξη των διατηρητέων κτισμάτων στις συνοικίες της Μπαρμπούτας και της Κυριώτισσας.
Για τις τοπικές κοινότητες
 Κατασκευάζουμε έργα ύδρευσης, αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού, στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου όπου δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές.
 Άμεση προτεραιότητά μας είναι προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες καθαριότητας και να εξυπηρετούνται εύκολα και γρήγορα οι συνδημότες μας από τη Συκιά, τα Παλατίτσια και το Δάσκιο, τη Νικομήδεια και την Κουλούρα ως την Καστανιά, την Κουμαριά, το Σέλι και το Ξηρολείβαδο.

Οραματιζόμαστε ένα σύγχρονο δήμο που θα είναι κοντά στο δημότη

 Αναβαθμίζοντας τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων του Δήμου (Δημοτικό Συμβούλιο, Επιτροπές, Τοπικά Συμβούλια).
 Προχωρώντας στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου, τον εξορθολογισμό των δαπανών και τη διαφάνεια στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος.
 Ασκώντας φορολογική πολιτική που θα έχει ως στόχο τη μείωση και όχι την αύξηση των δημοτικών φόρων και τελών.
 Δημιουργώντας ηλεκτρονικό περιοδικό του Δήμου με σκοπό την επικοινωνία, και ενημέρωση για τη λειτουργία, τις δραστηριότητες και τους στόχους του Δήμου.

Χρησιμοποιούμε τον τουρισμό ως μοχλό ανάπτυξης

 Προβάλουμε και αξιοποιούμε τον αρχαιολογικό και θρησκευτικό τουρισμό σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, με την παγκόσμια προβολή της Βεργίνας και των βασιλικών τάφων του Φιλίππου, του ιερού βήματος του Αποστόλου Παύλου και της Παλαιάς Μητρόπολης, του νεολιθικού οικισμού της Ν. Νικομήδειας, την Παναγία Σουμελά, τη Δοβρά και τις ιερές μονές του Τιμίου Προδρόμου και της Καλλίπετρας.
 Εξασφαλίζουμε τις απαραίτητες διευκολύνσεις στους επισκέπτες (θέσεις πάρκινγκ τουριστικών λεωφορείων, έκδοση τουριστικού οδηγού).
 Φροντίζουμε για την ολοκληρωμένη τουριστική προβολή του Δήμου και προωθούμε την τουριστική προβολή του σε ιστοσελίδες με παγκόσμια επισκεψιμότητα.
 Αξιοποιούμε το Εθνικό Μουσείο Εκπαίδευσης, για την προσέλκυση μαθητών και εκπαιδευτικών καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
 Συμμετέχουμε ως Δήμος σε πανελλαδικές και διεθνείς εκθέσεις για την προβολή των τοπικών χαρακτηριστικών και ιδιαιτεροτήτων, του φυσικού πλούτου, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των αγροτικών μας προϊόντων.
 Στηρίζουμε ουσιαστικά θεσμούς όπως τα Παύλεια και φροντίζουμε για τη δημιουργία νέων.
 Διοργανώνουμε μόνιμες εμπορικές εκθέσεις πανελλήνιου ενδιαφέροντος σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο που θα βοηθήσουν στην προσέλκυση επισκεπτών.

Είμαστε αποφασισμένοι να θέσουμε άμεσα τις προτεραιότητες του δήμου μας και να σχεδιάσουμε τα νέα έργα

Για το σκοπό αυτό :
 Εκπονούμε Στρατηγικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς (Περιφέρεια, Επιμελητήριο, Σύλλογοι Μηχανικών, Τ.Ε.Ε., Εμπορικό σύλλογο), έτσι ώστε να μπουν οι στόχοι και οι προτεραιότητες του Δήμου για τα επόμενα χρόνια.
 Ολοκληρώνουμε μελέτες για τα σχεδιαζόμενα έργα και είμαστε σε ετοιμότητα για τη χρηματοδότησή τους.
 Αγωνιζόμαστε για την παραμονή του Τελωνείου στη Βέροια.
 Δημιουργούμε γραφείο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και προωθούμε τη συμμετοχή του Δήμου σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και δίκτυα συνεργασίας με άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα και τις εξαγωγές

 Συντονίζουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου μας, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη και την εδραίωση της περιοχής μας στο διεθνές εμπόριο και τις εξαγωγές.
 Προχωρούμε στη στήριξη, ενίσχυση και ανάπτυξη δράσεων κάθε μορφής στους αγρότες, κτηνοτρόφους και παραγωγούς της περιοχής μας.
 Στηρίζουμε τις εξαγωγές προϊόντων των συνεταιρισμών και των ιδιωτικών μονάδων της περιοχής μας με συνεχείς επαφές με φορείς άλλων κρατών, ανοίγοντας νέους δρόμους στο εμπόριο και την προώθηση των προϊόντων.
 Εφαρμόζουμε καινοτόμα σχέδια για την ανάπτυξη, με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας που έχουν σχέση με τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τη γεωργία και την αγροτική παραγωγή.
 Διοργανώνουμε εκδηλώσεις σε μόνιμη βάση για την προβολή των προϊόντων που παράγει η περιοχή μας.
Για τη νεολαία μας
 Θέλουμε να κινητοποιήσουμε τη νεολαία μας ώστε να είναι πιο ενεργή στα δρώμενα του δήμου μας δίνοντας την ευκαιρία στις νέες και τους νέους μας να συμμετέχουν σε διάφορες δράσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους.
 Επεκτείνουμε σε περισσότερες περιοχές του δήμου μας τη χρήση του δημοτικού internet.
 Δημιουργούμε νέους χώρους άθλησης και αναψυχής.
 Δημιουργούμε γραφείο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για νέους άνεργους παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια για την εξεύρεση εργασίας.

Για τον Πολιτισμό
 Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ο πολίτης να μπορεί να συμμετέχει ενεργά ως δημιουργός στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα.
 Στηρίζουμε και ενισχύουμε τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου μας για την απρόσκοπτη άσκηση του έργου τους.
 Δεσμευόμαστε ότι θα προχωρήσουμε στη διοργάνωση ετήσιου διεθνούς φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας.
 Διεκδικούμε την αξιοποίηση του πρώην Δικαστικού Μεγάρου για στρατηγείο τουρισμού-πολιτισμού.
 Ολοκληρώνουμε την έκθεση του λαογραφικού μουσείου έτσι ώστε να καταστεί σύντομα επισκέψιμο.
 Οργανώνουμε κοινές δράσεις και προγράμματα σε συνεργασία με τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας και την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση που αφορούν όλες τις ηλικίες.
 Παραχωρούμε δωρεάν τη χρήση του Χώρου Τεχνών και όλων των αιθουσών του Δήμου σε πολιτιστικούς συλλόγους για τις εκδηλώσεις τους.

Για τον Αθλητισμό
 Προχωρούμε στην εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου/προπονητηρίου μέσα στην πόλη τηςΒέροιας.
 Εκσυγχρονίζουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου μπάσκετ της Ελιάς και των υφιστάμενων υποδομών σε όλες τις περιοχές του Δήμου.
 Σχεδιάζουμε την ίδρυση και λειτουργία αθλητικού μουσείου για την προβολή της ιστορίας των σωματείων του Δήμου μας.
 Στηρίζουμε και ενισχύουμε τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας.
 Διατηρούμε συνεχή συνεργασία και διάλογο με όλους τους αθλητικούς φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
 Διεκδικούμε τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων πανελλήνιου ενδιαφέροντος.

Φίλες και φίλοι

Στη δύσκολη αλλά και δημιουργική αυτή πορεία για την ανάπτυξη του Δήμου μας σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί, με ενθουσιασμό, αποφασιστικότητα και αγωνιστική διάθεση.
Οι προτάσεις μας και το όραμά μας για ένα καλύτερο δήμο δεν σταματούν εδώ.
Είναι πάνω και πέρα από κόμματα, συμφέροντα και σκοπιμότητες, γιατί είναι κάτι πιο βαθή.
Είναι οι αξίες μας και τα πιστεύω μας, είναι η αγάπη μας για τον τόπο και τους ανθρώπους του για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Σας ευχαριστώ”