Η επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Καραπαναγιωτίδη στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας δεν είχε απλά τα χαρακτηριστικά μιας συνάντησης προεκλογικού χαρακτήρα, αλλά εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερα γόνιμη συνεργασία για ζητήματα που αφορούν το παρόν, αλλά κυρίως το αναπτυξιακό μέλλον του Δήμου Βέροιας.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης επισκέφτηκε τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» όπου του επιφυλάχθηκε ιδιαίτερα εγκάρδια υποδοχή από τον Πρόεδρο, Νίκο Πατσιαβούρα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ήταν πολύ καλά ενημερωμένος για τις θέσεις του συνδυασμού και είχε ήδη κάνει επισημάνσεις σε συγκεκριμένα θέματα που περιέχονται στο πρόγραμμα της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ». Το γεγονός αυτό αποτέλεσε τη βάση για μια πολύ γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Κώστα Καραπαναγιωτίδη πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Εκείνο που τονίστηκε ιδιαίτερα είναι ότι Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος πρέπει να είναι συνεργάτες στην αναπτυξιακή προοπτική όχι μόνο στο παρόν αλλά και σε βάθος χρόνου.

Στα θέματα στα οποία επικεντρώθηκε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, αφορούσαν την καθημερινότητα του δημότη (σκουπίδια, αδέσποτα, κυκλοφοριακό κλπ) καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό.

Από την πλευρά του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου διατυπώθηκαν θέσεις και προτάσεις οι οποίες όχι μόνο είναι εναρμονισμένες στο πρόγραμμα της «Δύναμης Πολιτών» αλλά αποτελούν πυξίδα δράσεων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε εγκάρδιο κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης και εκφράστηκε η ευχή και η βούληση ότι με τη συνεργασία όλων η Βέροια μπορεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς και τη λειτουργία που της αξίζει και ο Δήμος Βέροιας να εξελιχθεί σε ηγέτιδα δύναμη της πορείας για την ανάπτυξη της περιοχής.