«Οχτώ χρόνια δεν έγινε κανένα έργο στην Αγ. Βαρβάρα και στην Άμμο», ήταν η κοινή διαπίστωση από την επίσκεψη του Χρήστου Σκουμπόπουλου και στελεχών της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» στις τοπικές κοινότητες Αγ. Βαρβάρας και Άμμου, το απόγευμα της Τρίτης 29 Απριλίου 2014.

Μιλώντας με κατοίκους των δύο χωριών, ο κ. Σκουμπόπουλος έγινε αποδέκτης των παραπόνων τους για την πλήρη απαξίωσή τους από τη δημοτική αρχή, ενώ τόνισαν πως έχουν να δουν έργο από την 4ετία Σκουμπόπουλου.

Ο Χρήστος Σκουμπόπουλος δεν χρειάστηκε να υπενθυμίσει το έργο του στην περιοχή, καθώς οι κάτοικοι που συνομίλησε βλέπουν καθημερινά το Πολιτιστικό Κέντρο και το ΚΑΠΗ που κατασκευάστηκε επί θητείας του, χρησιμοποιούν τους αγροτικούς δρόμους που είχε ασφαλτοστρώσει (και έκτοτε εγκαταλείφθηκαν), εξυπηρετούνται από το ανακαινισμένο κοινοτικό κατάστημα, στο οποίο μπήκαν έπιπλα, τεχνικός εξοπλισμός κ.α., αλλά από την θητεία Σκουμπόπουλου έχει να συντηρηθεί, τα παιδιά τους παίζουν στο γήπεδο που είχε συντηρηθεί επί δημαρχίας του, ενώ βλέπουν καθημερινά τα αδειανά κτίρια του Πανεπιστημίου που ο Χρήστος Σκουμπόπουλος είχε φέρει στην περιοχή και η σημερινή δημοτική αρχή το «έχασε» μέσα σε μία νύχτα.

«Το έργο μας το είδατε, είδατε και το ανύπαρκτο έργο στην περιοχή σας, τόσο από τον Δήμο, όσο και από τη Νομαρχία και Περιφέρεια. Τώρα ξέρετε, τώρα μπορείτε να συγκρίνετε και είμαι σίγουρος πως θα επιλέξετε αυτούς που απέδειξαν πως ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ στα χωριά σας και όχι αυτούς που τα ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ», είπε ο Χρήστος Σκουμπόπουλος, μεταξύ άλλων, στους κατοίκους των δύο χωριών.