Στον Προμηθέα και την οδό Θεσσαλονίκης περιόδευσε το απόγευμα της Πέμπτης 24/04/2014 ο υπ. Δήμαρχος Δ. Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης όπου συνοδεία υποψηφίων συμβούλων μοίρασε προεκλογικό υλικό και συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους των περιοχών.

Για άλλη μια φορά, έγινε αποδέκτης παραπόνων σχετικά με το επίπεδο που κινείται η αγορά, συμμερίστηκε τους προβληματισμούς και στάθηκε με έμφαση στο θέμα του επιμερισμού των ευθυνών.

«Οι ευθύνες της κεντρικής πολιτικής είναι ξεκάθαρες», δήλωσε. «Υποχρέωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι στο μέτρο του δυνατού, να τις ξεπερνά, να τις θεραπεύει, να τις παρακάμπτει, και να δίνει λύσεις. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σας. Ανησυχείτε δικαιολογημένα για το αύριο των μαγαζιών και των επιχειρήσεων σας. Και την ανησυχία σας αυτή, επιτρέψτε μου να συμπληρώσω, έρχονται να ενισχύσουν διάφοροι τοπικοί Μεσσίες, διάττοντες αστέρες της πολιτικής που τάζουν και υπόσχονται ό,τι κατέβει στο μυαλό τους, για να σας σώσουν δήθεν, από την οικονομική συρρίκνωση που ταλανίζει τον κλάδο σας. Μην ανησυχείτε. Στις εκλογές που έρχονται, θα επικρατήσει τελικά η ψυχραιμία. Και η σοβαρότητα. Η υπευθυνότητα και η σύνεση. Οι λαϊκιστές θα επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο, την αφάνεια. Στον τόπο μας θα εφαρμοστεί Πρόγραμμα Δράσης προϋπολογισμένο και σχεδιασμένο, λύσεις ρεαλιστικές και δοκιμασμένες, με στελέχη έμπειρα και πετυχημένα, άφθαρτα αλλά και αναγνωρισμένα στους τομείς δράσης τους».