Δήλωση- απάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας Κώστα Καραπαναγιωτίδη:

“Ο πανικός  και η μοναξιά  είναι ο χειρότερος σύμβουλος και ειδικά για ανθρώπους που αποχωρούν από τη θέση τους  αφήνοντας  πίσω τους  ως ενθύμιο της ματαιοδοξίας τους μόνο σκόνη και θρύψαλα.

Η «απερχόμενη»  ας κάνει πρώτα την αυτοκριτική της για τα  πεπραγμένα της, για τις πράξεις και τις παραλείψεις της,  για  τα  «λόγια  και τα χρόνια  τα  χαμένα».

Όπως αποδεικνύεται τελικά η μόνη ορθή απόφαση σε όλη τη διάρκεια της θητείας της είναι  αυτή της από-Δρασης με από-Γνωση από το δήμο.

Το ζητούμενο είναι να  νοικοκυρευθεί ο δήμος μας και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης, κερδίζοντας το χαμένο έδαφος.

Το όραμά μας αυτό είναι  αδιαπραγμάτευτο.

Προχωρούμε μπροστά αφήνοντας στο χρονοντούλαπο της δημοτικής ιστορίας την πανικόβλητη και μοναχική πια καλαμοκαβαλάρισσα, την οποία απαρνήθηκαν ακόμα και οι κληρονόμοι της-πολιτικά της τέκνα που δεν θέλουν να είναι η συνέχειά της.

Όσο δε για τον αποτυχημένα εκλιπαρώντα  για  κομματικά  χρίσματα και σήμερα εμφανιζόμενο ως ουρανοκατέβατο υπερκομματικό σωτήρα, αυτός διαχώρισε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Βέροιας και διεκδικεί το αξίωμα του τοπικού σταθμάρχη εκδηλώνοντας την ενόχλησή του για πρόσφατη επίσκεψη οικονομικού παράγοντα  στη Βέροια με την «αυθεντία» της ανευθυνότητας  και του λαϊκισμού.

Άμαθος προφανώς σε δημόσιες και φανερές εκδηλώσεις, συνηθισμένος ενδεχομένως σε άλλες πρακτικές.

Το επόμενο βήμα του ουρανοκατέβατου, εδώ και μήνες, σωτήρα του διαδικτύου,  για όποιον επισκέπτεται τη Βέροια, πιθανόν να είναι η επιβολή «φύλλου πορείας» από την «κομμαντατούρ» που επιδιώκει να επιβάλλει.

Τον αφήνουμε στα σκοτάδια του. Στο φυσικό του χώρο.  “