Τα έργα που γίνονται στην είσοδο της πόλης από τον ΠΑΘΕ, αλλά και κατά μήκος της εθνικής οδού έξω από τη Λαμία, επιβάλουν από σήμερα Πέμπτη κάποιες αλλαγές και γι΄ αυτό θα υπάρξουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Τα αυτοκίνητα που θα κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, θα διοχετεύονται μέσα από τη Λαμία και αφού περάσουν από την Ξηριώτισσα θα εξέρχονται στην εθνική οδό και πάλι, από τον κόμβο της Αγίας Παρασκευής στη ΒΙΠΕ.

Αντίστροφη εκτροπή θα υπάρχει για τα οχήματα που θα κινούνται από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, τα οποία θα μπαίνουν επίσης μέσα στη Λαμία από τον κόμβο της Αγίας Παρασκευής και θα εξέρχονται από τον κόμβο της Ροδίτσας.

Είναι σημαντικό επίσης να γνωρίζουν οι οδηγοί που έρχονται από Θεσσαλονίκη – Λάρισα κλπ και θέλουν να μπουν στην Λαμία, ότι από την Πέμπτη 24/04 δεν θα λειτουργεί η είσοδος που βρίσκεται στο 211χλμ και ότι θα πρέπει να εισέρχονται στη Λαμία, αποκλειστικά και μόνο από την είσοδο του κόμβου της Αγίας Παρασκευής.

Επίσης λόγω των έργων κλείνει οριστικά η δεύτερη είσοδος της Λαμίας για όσους κινούνται από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και τα οχήματα θα εισέρχονται στην Λαμία αποκλειστικά και μόνο από τον κόμβο της Αγίας Παρασκευής (213,500χλμ).

Η τροχαία είναι στο πόδι και αστυνομικοί βρίσκονται σε κομβικά σημεία για να καθοδηγήσουν και να διευκολύνουν τους οδηγούς.
Καλό θα ήταν λοιπόν σήμερα να αποφύγετε να κινηθείτε προς τη διασταύρωση της Ξηριώτισσας και στα υπόλοιπα σημεία της πόλης, απ΄ όπου θα διοχετεύεται η κίνηση των οχημάτων της εθνικής οδού.

Πηγή: zougla.gr/Lamiareport