Δήλωση – απάντηση Χ.Σκουμπόπουλου: “Ανέλπιστα επιβεβαιώνονται επακριβώς τα όσα γράψαμε για την ανυπαρξία των έργων της Νομαρχίας και αντιπεριφέρειας Ημαθίας τα τελευταία 8 χρόνια, από τον ίδιο τον πρώην Νομάρχη και νυν «διορισμένο» και χωρίς σταυρό εκλεγμένο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας.

ΚΑΝΕΝΑ έργο στην πόλη της Βέροιας, τα τελευταία 4 χρόνια και ένα μόνο (αυτό της πεζογέφυρας) την 4ετία 2007-2010. Ο λόγος, σύμφωνα με τον «διορισμένο» Αντιπεριφειάρχη; Ο Δήμος δεν έκανε σχετικό αίτημα.

Αυτή την δήλωση του ίδιου λάβαμε υπόψη, αφού διασταυρώσαμε τα λεγόμενά του. Μάλιστα, ακόμη και στο ένα έργο που έγινε, την πεζογέφυρα, η Δήμαρχος Βέροιας είχε αναφέρει πολλές φορές πως η Νομαρχία μόνο τις υπογραφές έβαλε, αλλά την όλη ευθύνη υλοποίησης την είχε ο Δήμος.

Όσον αφορά τα σχόλια περί αποτυχημένων, αφού πρώτα επιβραβεύσουμε την αυτοκριτική διάθεση του «διορισμένου» Αντιπεριφερειάρχη, θεωρούμε πως οι πολίτες, στις 18 Μαΐου, είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς θα φανεί αν επιβραβεύσουν την ΕΠΑΡΣΗ, την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, το ΘΕΑΘΗΝΑΙ, την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, την ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ή αν επιλέξουν την ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ”.