Τα Πιέρια επισκέφτηκε την Κυριακή των Βαΐων ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «Δύναμη Πολιτών».

Ο κ. Καραπαναγιωτίδης ξεκίνησε από το Δάσκιο, όπου μετά τον εκκλησιασμό, παρακολούθησε ένα χαρακτηριστικό έθιμο των Δασκιωτών για την Κυριακή των Βαΐων.

Στη συνέχεια είχε συζήτηση και συνεργασία με τους κατοίκους. Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος για τα ζητήματα που αφορούν το χωριό και την περιοχή.

Τα κύρια ζητήματα αφορούσαν συντήρηση δρόμων, όπως και το έργο της υδατοδεξαμενής. Ένα έργο το οποίο ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα «Θησέας» του Δήμου Βέροιας, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ.

Μετά το Δάσκιο, ο κ. Καραπαναγιωτίδης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του επισκέφτηκε τα Ριζώματα, τη Σφηκιά και το Πολυδένδρι όπου οι κάτοικοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τα έργα που έγιναν στην περιοχή τους όπως η κατασκευή του σχολείου των Ριζωμάτων, η λιμνοδεξαμενή στο Πολυδένδρι χωρητικότητας 500 χιλιάδων κυβικών νερού που έλυσε το πρόβλημα της άρδευσης των καλλιεργιών του ορεινού όγκου των Πιερίων, ο δρόμος για Λογγά, τα έργα αγροτικής οδοποιΐας καθώς και η διαπλάτυνση του δρόμου για τη Σφηκιά.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Καραπαναγιωτίδης είχε συνάντηση και συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βεργίνας.

Οι κάτοικοι όλων των χωριών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα έργα που έγιναν επί θητείας του κ. Καραπαναγιωτίδη και δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στη «Δύναμη Πολιτών».