Στις Τοπικές Κοινότητες Σφηκιάς και Ριζωμάτων βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας», το πρωί της Κυριακής 6 Απριλίου 2014.

Το πρωί ο κ. Σκουμπόπουλος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εκκλησιάστηκαν στην εκκλησία της Σφηκιάς και στη συνέχεια, αφού συνομίλησαν με κατοίκους του χωριού, είχαν συνάντηση με το Συμβούλιο της Κοινότητας, από το οποίο ενημερώθηκαν για τα προβλήματα, αλλά και το έργο που έχει γίνει την τελευταία τριετία στην περιοχή.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σφηκιάς Γιάννης Χειμώνας, το βασικό πρόβλημα του χωριού είναι το αρδευτικό και οι αποχετεύσεις, ενώ τόνισε την αγανάκτηση των κατοίκων για την ραγδαία αύξηση των δημοτικών τελών ύδρευσης – αποχέτευσης.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Σκουμπόπουλο βρέθηκε στα Ριζώματα, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ριζωμάτων Γιώργο Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου, αφού ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον συνδυασμό και στον Χρήστο Σκουμπόπουλο προσωπικά, αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων καθημερινότητας που απασχολούν την περιοχή. Όπως είπε, τα Ριζώματα έχουν λύσει βασικά θέματα, όπως η άρδευση και το μόνο που ήθελε από τον Δήμο Βέροιας ήταν η επίλυση θεμάτων της καθημερινότητας (καθαρισμός χόρτων, τσιμενταυλάκων κ.α.), τα οποία όμως δεν επιλύονται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακολούθως, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας και οι συνεργάτες του πήγαν στο κέντρο των Ριζωμάτων, όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους, άκουσαν όσα είχαν να πουν και ανανέωσαν το ραντεβού τους στο μέλλον, όπου θα παρουσιαστεί, με βάση και τα όσα καταγράφτηκαν από την επίσκεψη, το αναλυτικό πρόγραμμα του συνδυασμού.