Δήλωση Δημάρχου Βέροιας,  κ. Χαρούλας Ουσουλτζόγλου:

“Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι διασπείρουν ψευδώς την φήμη ότι προσωπικά, βλέπω με συμπάθεια ως και ότι στηρίζω το ψηφοδέλτιο του Κ. Καραπαναγιωτίδη.

Είναι προφανής βέβαια η προσπάθεια αυτών των κύκλων της παραπολιτικής ζωής του τόπου, να προκαλέσουν σύγχυση στο εκλογικό σώμα, προκειμένου να καρπωθούν με δόλιο τρόπο ψήφους συμπολιτών μου οι οποίοι ενστερνίζονται τις δικές μου πολιτικές απόψεις.

Ξεκαθαρίζω λοιπόν γι ακόμα μια φορά, ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να στηρίξω πολιτικά την υποψηφιότητα του κ. Καραπαναγιωτίδη ή οποιουδήποτε υποψηφίου της παράταξης του (των οποίων η συμπεριφορά εκδηλώθηκε πολύ νωρίτερα απ’ τη δική μου ανακοίνωση αποχώρησης), καθώς οι πολιτικές μου θέσεις και αντιλήψεις, όσο και η πολιτική μου ΣΥΝΕΠΕΙΑ, τόσο στο χώρο της αυτοδιοίκησης όσο και ευρύτερα, είναι διαμετρικά αντίθετες με εκείνες που ο ίδιος αλλά και οι «συνοδοιπόροι» του πρεσβεύουν.

Επανέρχομαι επίσης για πολλοστή φορά σε ένα θέμα που άπτεται της ηθικής που πρέπει να διέπει την πολιτική ζωή. Αναφέρομαι σε εκείνους που διαφώνησαν μαζί μου τους τελευταίους μήνες και επέλεξαν να αλλάξουν πολιτική πλεύση, αλλά συνεχίζουν να διατηρούν τις μισθωτές θέσεις ευθύνης που κατέχουν με δική μου πρόταση. Οφείλουν με εντιμότητα να παραιτηθούν από τη μισθωτή θέση, όπως έκανε ο συνάδελφος τους Αντώνης Καγκελίδης, επικαλούμενος «λόγους ευθιξίας», όταν ανακοίνωσε τις σεβαστές πολιτικές του επιλογές ενόψει εκλογών.

Διαβεβαιώνω, φίλους και εχθρούς, πως δεν θα πάψω ποτέ να αντιμάχομαι πρόσωπα και καταστάσεις που κακοφορμίζουν στην πολιτική ζωή του τόπου μου, γιατί την αυτοδιοίκηση την υπηρέτησα και δεν με υπηρέτησε.

Η Δήμαρχος Βέροιας

Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη”