Με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Βέροιας συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 3 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος, στα πλαίσια των επαφών του με φορείς και συλλόγους.

Τον κ. Σκουμπόπουλο υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Βέροιας κ. Ευστάθιος Βακάλης, ο οποίος ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον προεκλογικό του αγώνα, επισημαίνοντας παράλληλα την άψογη συνεργασία και την μεγάλη βοήθεια που παρείχε ο Δήμος Βέροιας προς την Θρακική Εστία, επί Δημαρχίας Σκουμπόπουλου.

Από την πλευρά του ο κ. Σκουμπόπουλος τόνισε πως η οικονομική και ηθική ενίσχυση δραστήριων συλλόγων, όπως την Θρακική Εστία Βέροιας, είναι υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής, καθώς μέσα από τις δράσεις αυτές, παράγεται πολιτισμός και διατηρείται άσβεστη η πολιτιστική μας κληρονομιά.

Δεσμεύθηκε δε, πως αν οι δημότες της Βέροιας τιμήσουν τον ίδιο και τον συνδυασμό «Αυτοδιοικητική Συνεργασία», οι ανύπαρκτες – πλέον – επιχορηγήσεις προς τα δραστήρια Σωματεία θα επανέλθουν, ως πρώτη προτεραιότητα.