ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το Σάββατο 5 Απριλίου, ώρα 6μ.μ. στο Χώρο Τεχνών θα πραγματοποιεί η εκδήλωση απονομών βραβείων και επαίνων 2ου Θεατρικού διαγωνισμού γυμνασίων & λυκείων Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας. Στην εκδήλωση θα είναι παρών και ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού και καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας κ. Γιάννης Βούρος. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας διοργανώνουν και φέτος τον 2ο Θεατρικό Διαγωνισμό Γυμνασίων & Λυκείων Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας από τη Δευτέρα 31 έως και την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών στη Βέροια.

Τα σχολεία, που συμμετέχουν στο διαγωνισμό είναι τα εξής: 1Ο ΕΠΑΛ Βέροιας, 5ο ΓΕΛ Βέροιας, 3ο ΓΕΛ Βέροιας, 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας, 4ο ΓΕΛ Βέροιας, 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης, Γυμνάσιο Κοπανού, 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας, 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, 5ο ΓΕΛ Κατερίνης, 3ο Γυμνάσιο Νάουσας.