Τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά κατάληψης της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου, θέλει ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο γήπεδο της Τούμπας (15:00 Novasports 1). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Άρη, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ψάχνει το «τρίποντο» προκειμένου να παραμείνει στη δεύτερη θέση. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει 59 βαθμούς, όσους και ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός, όμως έχει ένα ματς λιγότερο, όπως και οι Περιστεριώτες.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει ζητήσει προσοχή από τους παίκτες του, εν όψει της αναμέτρησης με την ομάδα των Ιωαννίνων, προκειμένου να μη βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς δεν υπολογίζει στους Κάτσε, Κατσουράνη και Λάζαρ.

Συγκεκριμένα, στην εστία του ΠΑΟΚ θα καθίσει ο Γλύκος με τους Ινσαουράλδε και Βίτορ να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Οι Βίτορ και Τζαβέλλας θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κίτσιου και Νάτσο να είναι οι δυο αμυντικοί χαφ. Οι Βούκιτς, Στοχ και Σαλπιγγίδης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ μετράει 13 νίκες σε σύνολο 19 αναμετρήσεων με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο γήπεδο της Τούμπας. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει τρεις νίκες, ενώ τρία ματς μεταξύ των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα.

Πηγή: novasports.gr