Την Δήμαρχο Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη επισκέφθηκε, στα πλαίσια των επαφών με θεσμικά πρόσωπα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και μέλη του συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία», το πρωί της Τετάρτης 19 Μαρτίου 2014. Τον κ. Σκουμπόπουλο και τους συνεργάτες του υποδέχτηκε η Δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας κ. Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα.

Όπως τόνισαν Δήμαρχος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, η παρουσία του κ. Σκουμπόπουλου, παρά τις όποιες διαφορές και διαφωνίες κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένης της εμπειρίας που έχει στην Αυτοδιοίκηση. Από την πλευρά ο κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος τόνισε πως οι διαφορές κινούνταν πάντα σε πολιτικό επίπεδο και είχαν πάντα γνώμονα τον καλό του Δήμου και των Δημοτών.

Επίσης, ο τέως και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας εξέφρασε την αγωνία του για την ετοιμότητα του Δήμου ενόψει της νέας Προγραμματικής περιόδου (ΣΕΣ) 2014-2020.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ζητήσει από την Δήμαρχο, στο βαθμό των δυνατοτήτων της, να προστατεύσει το κλίμα και το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου, ώστε να διατηρηθεί το ήπιο και ωφέλιμο ύφος που σε γενικές γραμμές υπάρχει.

Η Δήμαρχος από την πλευρά της δήλωσε πως είναι στην διάθεση του συνδυασμού του κ. Σκουμπόπουλου για οποιαδήποτε πληροφορία – ενημέρωση σχετικά με τις λειτουργίες του Δήμου.