Ανταποκρινόμενος θετικά στο κάλεσμα του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ο πολιτευτής της ΝΔ Ζήσης Χ. Πατσίκας συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας με τη «Δύναμη Πολιτών». Μετά τη συνάντηση με τον κ. Καραπαναγιωτίδη, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της πόλης, αλλά και το σχέδιο δράσης για την επόμενη ημέρα του Δήμου, ο κ. Πατσίκας έκανε την εξής δήλωση:

 «Η δική μου απόφαση ελήφθη εδώ και καιρό, χωρίς δεύτερη σκέψη: Ενεργή συμμετοχή στα κοινά από την πρώτη γραμμή, όχι εκ τους ασφαλούς κριτική. Οι νέοι αποφασίσαμε να αλλάξουμε τη μοίρα της Βέροιας και για να πετύχουμε απαιτείται το όραμα που φέρνουν οι ιδέες μας σε συνδυασμό με την εμπειρία. Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης με συνεπή παρουσία στα κοινά του τόπου μας, έχει αποδείξει την ακεραιότητα και την εντιμότητά του. Στους δύσκολους καιρούς  που ζούμε, αυτά είναι τα πιο σημαντικά προαπαιτούμενα.

Συμπορεύομαι κι εγώ, ενώνω τις δυνάμεις μου με τη Δύναμη Πολιτών στον κοινό αγώνα για τον Δήμο Βέροιας του σήμερα και του αύριο. Μαζί θα τα καταφέρουμε

Ζήσης Χ. Πατσίκας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας».