Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2014 ο ετήσιος χορός της Θρακικής Εστίας Βεροίας.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, του ξενοδοχείου ΒΕΡΟΙΑ, από μέλη και φίλους μας πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Θρακικής Εστίας Βεροίας.

Στην αρχή τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων (νηπίων και εφήβων) παρουσίασαν χορούς της Θράκης με την επίβλεψη του χοροδιδασκάλου κ. Λίτου Σταύρου, Το μουσικό σχήμα το αποτελούσαν οι:

Κοσμίδης Νεκτάριος Βιολί τραγούδι, Κοσμίδου Τασούλα κρουστά, Λίτος Γιάννης Ακορντεόν, Νταβιάκος Γιώργος γκάϊντα – καβάλι και τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ.

Τον χορό τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Ημαθίας κ. Μπατσαρά Γεωργία. ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καραπαναγιωτίδης Κώστας (και υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές), ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χατζηαθανασίου Τηλέμαχος, ο αντιδήμαρχος κ. Βοργιαζίδης Κώστας (και υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές), ο κ. Παπαγιάννης Γιάννης (και  υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές)Συμμετείχαν στον χορό μας επισκέπτες από τον Δήμο Περιστερίου Αττικής με συνοδούς αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο, ο σύλλογος ΒΑΡΔΟΣ από την Ρόδο, οι ΜΑΚΕΔΝΟΙ από την Κοζάνη, η ΚΕΠΑ Βεροίας, ο σύλλογος Βλάχων Βεροίας, ο εκπολιτιστικός Σύλλογος “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” της Επισκοπής.Ευχαριστίες εκφράζουμε στον απλό μέλος μας Θρακιώτη και Θρακιώτισσα στους χορευτές μας, στον κάθε Βεροιώτη και Βεροιώτισαα για την συμμετοχή και την παρουσία τους, που με τον αυθορμητισμό τους έδωσαν ζωντάνια στον χορό μας, με τους ήχους της Θρακιώτικής μουσικής και της χάλκινης μπάντας.

Κατά την διάρκεια της κλήρωσης  κέρδισαν :

το Νο 1001 το ΛΑΠΤΟΠ

το Νο 2566 την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ