Άνθρωπος εναντίον Μηχανή. Παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια, ίσως τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ με το ενδιαφέρον της Google, με το οποίο έχουν ασχοληθεί συγγραφείς, πολιτικοί και ταινίες του Χόλιγουντ πολλές φορές. Στο σημερινό επεισόδιο θα ασχοληθούμε με το απίστευτα γρήγορο KUKA, ένα ρομπότ που αναμετρήθηκε με έναν από τους καλύτερους παίκτες στο πινγκ-πονγκ παγκοσμίως. Ποιός κέρδισε;

Ο Timo Boll, ο Γερμανός αστέρας στο πινγκ-πονγκ, ορίστηκε πρέσβης της εταιρείας KUKA Robotics στην Κίνα. Η συνεργασία τους αποτελεί φόρο τιμής στην αρμονία μεταξύ της ταχύτητας, ακρίβειας και ευελιξίας των βιομηχανικών ρομπότ της KUKA και της ηλεκτρικής και στρατηγικής ικανότητας του Boll στις αναμετρήσεις. Για τον εορτασμό, λοιπόν, αυτής της συνεργασίας δημιουργήθηκε το βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

 

Σημείωση: Εντάξει, ο αγώνας δεν ήταν και πολύ αληθινός αφού ουσιαστικά μιλάμε για ένα διαφημιστικό σποτάκι με προγραμματισμένες κινήσεις και πολλαπλές λήψεις. Αλλά τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά των ρομπότ της KUKA είναι πέρα για πέρα αληθινά!

Πηγή: techgear.gr