Από το Μπαρόκ μέχρι την Τζαζ, το Δημοτικό Ωδείο ξεκινάει τις ανοιξιάτικες συναυλίες του.

Με μια συναυλία σπουδαστών υπέρ των κοινωνικών δομών του Δήμου Βέροιας ξεκινάει το Δημοτικό Ωδείο τις εκδηλώσεις του για την φετινή Άνοιξη. Οι σπουδαστές θα παρουσιάσουν έργα γραμμένα μέσα σε μια περίοδο τριών περίπου αιώνων, που καλύπτουν όλα τα ρεύματα που γεννήθηκαν στη Μουσική μέσα σ’ αυτά τα χρόνια, δίνοντάς μας αρισκουργηματικά δείγματα της ανθρώπινης διάνοιας.

Είναι η πρώτη φορά που στην ίδια συναυλία εμφανίζονται σπουδαστές τόσο μεγάλου εύρους οργάνων (πιάνο, βιολί, βιολοντσέλο, κιθάρα, κλαρινέτο, φλάουτο, τρομπέτα, αρμόνιο, ακορντεόν, σαξόφωνο). Για το λόγο αυτό η παρακολούθησή της είναι πολύ χρήσιμη για όσους γονείς έχουν μικρά παιδιά και σκέφτονται πως θα ήθελαν να διδαχτούν αυτά κάποιο όργανο στο Ωδείο, αλλά και για τους μαθητές της έκτης τάξης του Δημοτικού που σκέφτονται να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο τη σχολική χρονιά 2014 – 15.

Η είσοδος στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αντωνιάδειο Στέγη  Γραμμάτων και Τεχνών  την Πέμπτη 13 Μαρτίου και ώρα  8.00 μμ είναι ελεύθερη, αλλά προαιρετικά μπορούν οι θεατές να προσέρχονται με κάποιο τρόφιμο μακράς διάρκειας ή κάποιο φάρμακο για το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Βέροιας.