Σήμερα το μεσημέρι στις 12 η ώρα ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης (νυν Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας) ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος Βέροιας και παρουσίασε το συνδυασμό της παράταξης του για το Δήμο Βέροιας, ο οποίος έχει όνομα “ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”.

Ο υποψήφιος πλέον Δήμαρχος Βέροιας κ.Καραπαναγιωτίδης μίλησε για μια απόφαση η οποία σημαίνει τόλμη για το δήμο, σημαίνει μεγαλύτερε προσδοκίες. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι “Για εμάς ο Δήμος, είναι Δήμος πολιτών και όχι Δήμος πελατών. Οι πολίτες είναι που μας δίνουν τη δύναμη γι αυτό και ο συνδυασμός μας, έχει το όνομα ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. Ο Δήμος θα πρέπει να ξεπεράσει πρακτικές του παρελθόντος, διότι αξίζει περισσότερα. Ο Δήμος Βέροιας πρέπει να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και καινοτόμων πολιτικών” τις οποίες θα παρουσιάσει ο ίδιος μαζί με τους δημοτικούς του συμβούλους σε κάθε γωνιά του Δήμου για το επόμενο χρονικό διάστημα όπως σημείωσε στο τέλος.

Κλείνοντας, ο κ.Καραπαναγιωτίδης είπε πως “Μόνο από τους πολίτες παίρνουμε εντολές και χρίσμα και έχοντας τη στήριξη των πολιτών, ξεκινάμε τον αγώνα μας”.