Στη Νάουσα και στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου “Βέρμιον” φιλοξενήθηκαν το Σάββατο (25/1) οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) με τη συμμετοχή περίπου εκατό εκπροσώπων Συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα, τους οποίους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σπύρος Ζαννιάς.

Χαιρετίζοντας την έναρξη των εργασιών ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την επιλογή της Νάουσας ως τόπο διεξαγωγής της Γεν. Συνέλευσης και υπογράμμισε τη μεγάλη αθλητική παράδοση της πόλης σε πολλά αθλήματα (χιονοδρομία, ποδόσφαιρο, στίβος κλπ.) καθώς και τη συνεχή ανάπτυξη του τένις από το σύλλογο του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας. Τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν ο Δήμος σε συνεργασία με τον Όμιλο υποστηρίζει την ανάπτυξη της Αντισφαίρισης στις εγκαταστάσεις τις οποίες διαθέτει στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Νικολάου, και στην κατεύθυνση αυτή ζήτησε την βοήθεια της Ομοσπονδίας. Σημείωσε τη σημαντική δραστηριότητα της διοίκησης του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας και αναφέρθηκε στην ιστορία, τα μνημεία και τα αξιοθέατα της περιοχής. Ευχήθηκε η επιτυχία των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης να συνδυαστεί με ευχάριστη διαμονή και γνωριμία με τη φιλόξενη Νάουσα.

Στη συνεδρίαση της Γ.Σ. προήδρευσε ο κ. Δημοσθένης Γυρούσης, Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σπύρος Ζαννιάς και ο πρώην Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας κ. Γρηγόρης Αντιφάκος. Παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Γιάννης Γκαρνέτας, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ηλίας και ο Δημ. Σύμβουλος κ. Χρήστος Παππάς.