Τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης Αυτοκινήτου Βεροίας (Λ.Α.Β) υποδέχτηκαν το 2014 με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 σε γνωστό πολυχώρο στο κέντρο της πόλης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικού ενδιαφέροντος και ποιότητας ζωής κος Κορωνάς Θεόφιλος, ο εκπρόσωπος της ΟΜΑΕ για την Βόρεια Ελλάδα κος Παρταλιός Αντώνης, η κα Κυρλαγκίτση Μαρία εκ μέρους του ΣΟΑΑΒΕ, εκπρόσωποι και μέλη από λέσχες της Α.Λ.Πτολεμαΐδας και της Σ.Μ.Α.Βελβεντού.

Ο νεοεκλεγέντας Πρόεδρος της Λ.Α.Β κος Γιαζιτζής Χρήστος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους ενημέρωσε για την πορεία της λέσχης, καθώς και για το 20ο ράλι σπριντ Φίλιππος που πρόκειται να διεξαχθεί στις 3-4 Μαΐου 2014. Επίσης παρουσίασε τα νέα ημερολόγια της Λέσχης για το 2014.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και ακολούθησε κλήρωση, που πραγματοποίησε ο Γεν. Γραμματέας της λέσχης κος Αβραμίδης Απόστολος, μεταξύ αγωνιζομένων της λέσχης. Τυχεροί αναδείχθηκαν οι “Χριστόφορος-Τηλιόπουλος” με δώρο 50% έκπτωση στο παράβολο συμμετοχής του αγώνα.

Ακολούθησαν απονομές τιμητικών πλακετών στα πληρώματα που κατέκτησαν θέσεις στο κύπελλο Βορείου Ελλάδος 2013:

ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΓΙΑΝΝΗ για την κατάκτηση της 2ης θέσης Γενικής Κατάταξης οδηγών, 3η θέση στην F2 & 3η θέση στην Α/7

ΚΑΠΑΡΑ ΣΩΤΗΡΗ για την κατάκτηση της 1ης θέσης Γενικής Κατάταξης συνοδηγών, 3η θέση στην F2 & 2η θέση στην Α/7

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ για την κατάκτηση της 3ης θέσης Γενικής Κατάταξης συνοδηγών