Την εφαρμογή ενός πλαισίου λογικής φορολόγησης των αγροτών, με ρυθμίσεις που θα υπολογίζουν σωστά το ποιες δαπάνες θα υπολογίζονται στα έξοδα των αγροτών, ποιες κατηγορίες ατόμων που δηλώνουν αγροτική δραστηριότητα θα φορολογηθούν και με ποιον τρόπο σε σχέση με το συνολικό τους εισόδημα αλλά και τον ορθό καθορισμό των περιπτώσεων κατά τις οποίες λόγω μειωμένης παραγωγής ο αγρότης δεν ξεπερνά τις 10000 ευρώ, παρουσίασαν σήμερα το μεσημέρι αναλυτικά ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και η συνάδελφος του Γεωργία Μπατσαρά μαζί με 16 ακόμα Βουλευτές στον Γενικό Γραμματέα Εσόδων κ. Θεοχάρη Θεοχάρη σε συνάντηση που είχαν στο γραφείο του αποκλειστικά για το συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα σήμερα το μεσημέρι (14 Ιανουαρίου).

Τόσο ο κ. Τσαβδαρίδης όσο και η κα Μπατσαρά, υπογράμμισαν στον κ. Θεοχάρη την απόλυτη ανάγκη να λάβει σοβαρά υπόψη του και να υιοθετήσει τις εν λόγω προτάσεις προκειμένου να διορθωθούν αδικίες στον τρόπο φορολόγησης των αγροτών, με γνώμονα την τόνωση της υπαίθρου, την αύξηση της αγροτικής παραγωγής και την ανάπτυξη της πρωτογενούς οικονομίας.

Ο κ. Θεοχάρης από την πλευρά του, είδε θετικά τις προτάσεις και δεσμεύτηκε ότι σε συνεργασία με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες θα τις εξετάσει σε άμεσο χρονικό διάστημα προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις επ’ ωφελεία του αγροτικού κόσμου.