Περισσότεροι από 500 νέοι και νέες από τις κατηχητικές συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως παρακολούθησαν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας που έγινε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Το πρόγραμμα παρουσίασε ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας αρχιμ. Διονύσιος Ανθόπουλος ενώ ευχές και πατρικούς λόγους απηύθυνε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Στην αρχή η Παιδική και η Νεανική Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως εκτέλεσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο.

Ακολούθησε θεατρική παράσταση του γνωστού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού του Κάρολου Ντίκενς «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» σε ελεύθερη θεατρική διασκευή. Την παράσταση ετοίμασε και παρουσίασε με επιτυχία το θεατρικό εργαστήρι της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Μετά το τέλος της παράστασης ο σεβασμιώτατος μαζί με τα μέλη του θιάσου μοίρασαν δώρα και γλυκίσματα σε όλα τα παιδιά και τους κατηχητές τους.