ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ’ ΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ ΚΡΑΣΙ… … ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ ΑΙΜΑ…

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας ΚΑΛΕΙ και πάλι τα μέλη της, τις φίλες και φίλους αιμοδότες να δώσουν το χαμόγελο με μία φιάλη αίμα, σε όσους τις ημέρες των εορτών το έχουν ΖΩΤΙΚΗ ανάγκη για να γιορτάσουν μαζί μας.

Για κατάθεση στην Τράπεζα Αίματος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, οι αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται όλη την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Νοσοκομείο Βέροιας, καθημερινά το πρωί 9.00-13.00 και 18.00-20.00 το απόγευμα, αλλά και ΟΛΕΣ τις αργίες πρωινά 10:00-13:00 (κατά προτίμηση η προσέλευση να γίνεται τις πρωινές ώρες – πληροφορίες τηλ. Αιμοδοσίας 23310-29600).

Υπενθυμίζουμε για την αποφυγή ταλαιπωρίας, ότι είναι καλύτερα η προσέλευσή τους να γίνεται όσο το δυνατό νωρίτερα από τη λήξη του ωραρίου για την έγκαιρη αιμοληψία τους, καθώς και να έχουν πάρει πρωινό ή γεύμα, όπως επίσης να είναι ξεκούραστοι και να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και να μην λαμβάνουν φάρμακα.

Υπεύθυνος Αιμοδοσίας: Τσανασίδης Μιχάλης 6972136532

– ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ –