Όμορφες εντυπώσεις και πολλά χαμόγελα άφησαν τα κορίτσια του Α.Π.Σ Φίλιππος στην αγορά της Βέροιας σήμερα. Τα κορίτσια χόρεψαν με την ψυχή τους για τον Εμπορικό κόσμο που τόσο τους στήριξε στο ξεκίνημα τους και πρόσφεραν όχι μόνο το χορευτικό τους ταλέντο σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα αλλά και γλυκίσματα για όλα τα παιδάκια. Τα κορίτσια ξεκίνησαν την παρουσίαση τους από το Δημαρχείο συνέχισαν σε άλλα 3 σημεία μέσα στην αγορά Βενιζέλου, Αντ. Καμάρα με Βικέλα, Αριστοτέλους με Παν.Τσαλδάρη και έκλεισαν το πρόγραμμα τους στην Ελιά.

Οι προπονήτριες Μωυσίαδου Κατερίνα, Χαβιαροπούλου Ηρώ δήλωσαν ότι “ήταν χαρά μας να χορέψουμε για την αγορά της Βέροιας και τους ευχαριστούμε πολύ πρέπει να στηρίζουμε τους ανθρώπους και τις τοπικές επιχειρήσεις για να μπορέσουν όλοι να επιβιώσουν από αυτή την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας. Τα θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που κάθε φορά ομορφαίνουν τη διάθεση μας.”

Τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν Τσόγκα Καλιθέα, Παπανώτα Δήμητρα, Καγκελίδου Νάντια, Πινακούδη Ροδόπη, Δούμπη Ευφημία, Κατσούρα Ανδριάνα, Πατσιαβούρα Μερόπη, Σπανού Ελένη, Τραψιώτη Ευαγγελία, Κιάτση Κατερίνα, Κυλίντζη Βαρβάρα, Εμμανουήλ Ελένη, Κώστα Μαρία Λουίζα, Μούζη Μαρίζα, Τσαλουκίδου Όλγα, Αναγνώστου Άννα, Γιαννακίδου Ευαγγελία, Δήμου Αναστασία, Καραντουμάνη Φανή, Ντόντη Μαρία, Πετρομελίδου Μαρία.

Χορογράφοι Καλογήρου Κέλυ- Ζαγκελίδου Ελένη