Ανάμεσα στα 15 έργα, που εγκρίθηκαν να υλοποιηθούν από πόρους του ΕΣΠΑ, σε ολόκληρη τη Χώρα, βρίσκεται και το έργο της αστικής ανάπλασης του Δήμου Αλεξάνδρειας, προϋπολογισμού 7.074.000 ευρώ. Μια σημαντική εξέλιξη, στην οποία συνέβαλε τα μέγιστα ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, καθώς με τη συμβολή του, εντάχθηκαν τα συγκεκριμένα έργα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία-Θράκη». Πρόκειται για τέσσερα σημαντικά έργα, τα οποία αναμένεται να εκσυγχρονίσουν τις υποδομές του Δήμου Αλεξάνδρειας, αλλά και να βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη, και αναφερόμενος σε αυτή τη θετική εξέλιξη, ο Βουλευτής Ημαθίας, δήλωσε τα εξής:

«Η απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ, για τη δημιουργία έργων υποδομής ή την βελτίωση υφιστάμενων έργων, ενισχύει και κινητοποιεί την τοπική οικονομία.

Είναι δεδομένο, ότι έργα υποδομών και ανάπτυξης, αποτελούν κοινό πεδίο προσπαθειών αλλά και συστράτευσης για όλους μας.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, είχε υποβάλλει προς χρηματοδότηση, για την πράξη με τίτλο «Ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας», τέσσερα σημαντικά έργα, για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του Δήμου Αλεξάνδρειας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ”Μακεδονία-Θράκη”.

Το προηγούμενο διάστημα, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Φώτη Δημητριάδη και τον Υπουργό Εσωτερκών κ. Μιχελάκη, είχα αλλεπάλληλες επαφές, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως η πορεία υλοποίησης του έργου. Κάτι που επιβεβαιώθηκε με την έγκριση και υπογραφή τους από τον αρμόδιο Υπουργό.

Οι πολίτες απαιτούν έργο ορατό και χειροπιαστό, ειλικρίνεια.

Για μένα η μεγαλύτερη ικανοποίηση, είναι η δρομολόγηση αυτών των σημαντικών έργων. Φιλοδοξία μου είναι, να είμαι χρήσιμος στον Τόπο μου και στους πολίτες της Ημαθίας, να τιμώ την εντολή που μου έδωσαν και να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, αποτελούν κοινό τόπο συνάντησης και συνεργασίας όλων μας».