Η Αναπτυξιακή Νομού Ημαθίας Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α., ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προτάσεων στα πλαίσια της 2ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης ενδιαφέροντος του τοπικού Προγράμματος του Άξονα 4 του Π.Α.Α. Προσέγγιση LEADER (16/12/2013).

Συνολικά υποβλήθηκαν 27 προτάσεις, Δημόσιου και Ιδιωτικού χαρακτήρα, προκειμένου να καλυφθεί η προκηρυχθείσα Δημόσια Δαπάνη της 2ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης ενδιαφέροντος που ανέρχεται στο ποσό των 4.732.418,46 ευρώ.

Η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. εκφράζει την ικανοποίησή της για την ομαλή διαδικασία υποβολής και το επενδυτικό ενδιαφέρον της περιοχής, σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς όσον αφορά στην οικονομία και ανάπτυξη.

Πιστεύουμε ότι το Τοπικό Πρόγραμμα Προσέγγισης LEADER θα αποτελέσει εφαλτήριο προοπτικής βιώσιμης ανάπτυξης και θα δικαιώσει τις προσδοκίες των επενδυτών.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει, είναι αυτή του ελέγχου των κριτηρίων επιλεξιμότητας και στη συνέχεια των κριτηρίων επιλογής (συμβατική υποχρέωση της Ο.Τ.Δ. ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. εντός 90 ημερών).

Στις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει ενημέρωση από την ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. (www.anhma.gr) για τους υποβληθέντες προϋπολογισμούς ανά δράση καθώς και την κατανομή των προτάσεων ανά γεωγραφική ενότητα.