Νεκρός, σε ηλικία 40 ετών, είναι ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός Πολ Γουόκερ, πρωταγωνιστής στη σειρά ταινιών Μαχητές των Δρόμων (Fast and Furious).

Ο Γουόκερ έχασε τη ζωή του τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ήταν συνεπιβάτης σε αυτοκίνητο φίλου του και, ενώ επέστρεφε από φιλανθρωπική εκδήλωση στην περιοχή του Λος Άντζελες, το όχημα βγήκε από το δρόμο, συγκρούστηκε με δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα αμφότεροι οι επιβαίνοντες να βρουν τραγικό θάνατο.

Φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος δείχνουν πως το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς από τη σύγκρουση και την επακόλουθη πυρκαγιά.

«Είναι πραγματικά με βαριά καρδιά που πρέπει να επιβεβαιώσουμε πως ο Πολ Γουόκερ έφυγε από τη ζωή σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα [αφού] παρευρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση για την οργάνωσή του Reach Out Worldwide», ανέφερε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του ηθοποιού στο Facebook.

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε και ο συμπρωταγωνιστής του Πολ Γουόκερ στις ταινίες Μαχητές των Δρόμων, Βιν Ντίζελ, μέσω Instagram.

«Αδελφέ, θα μου λείψεις πολύ. Είμαι άναυδος. Ο παράδεισος κέρδισε έναν νέο άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».

http://www.youtube.com/watch?v=5R976MdhNhg

1470060_741048869241807_1488353232_n (1)

original-700x394