Ο Δήμος Βέροιας στο πλαίσιο των δράσεων «Νοέμβρης Ανθρωπιάς…», πραγματοποίησε ένα μουσικό ταξίδι στο κέντρο της πόλης, στην πεζοδρομημένη αγορά της Βέροιας, σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της ΚΕΠΑ πλαισιωμένη από ένστολες γυναίκες του Ερυθρού Σταυρού που κρατούσαν τους «κουμπαράδες αγάπης»,περπάτησε το εμπορικό κέντρο της πόλης (Ελιάς-Βενιζέλου-Πλατεία Αγ. Αντωνίου-Κεντρικής- Πλατεία Ωρολογίου-Μητροπόλεως-Ιπποκράτους), σκορπώντας μοναδικές μελωδίες.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα στην συνέχεια έδωσε τη σκυτάλη στο Μουσικό Σχολείο για να συνεχίσει το μουσικό ταξίδι στην καρδιά της πόλης αλλά και των ανθρώπων της.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί η εξαιρετική Κουρκούλη Ειρήνη η οποία έδωσε “ρεσιτάλ” παίζοντας με το πιάνο της έντεχνη μουσική.

Το σημερινό πρωινό ήταν ένα βάλσαμο ενάντια στη θλίψη μέσα από αυτό το υπέροχο μελωδικό ταξίδι που κατάφεραν Φιλαρμονική και Μουσικό Σχολείο να μας κάνουν επιβάτες και να μας ταξιδέψουν…..

Και σήμερα δόθηκε ένα ακόμα μήνυμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και συμπαράστασης εναποθέτοντας στα «καλάθια αγάπης» τρόφιμα μακράς διάρκειας. Ο κόσμος σαφώς ήταν εκεί και στήριξε για ακόμα μια φορά την πρωτότυπη δράση του Δήμου Βέροιας.

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες…πόσο μάλλον μελωδικές πρωτοβουλίες αξίζουν συγχαρητήρια!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mousiko_sxoleio_veria