Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εικαστικά, χορός, διαλέξεις και ομιλίες, διοργανώνονται το διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου από Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς με την υποστήριξη του Δήμου Νάουσας.

Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

23 Νοεμβρίου – 7 Δεκεμβρίου, Χώρος Τέχνης “Ναϊάς”

Έκθεση των Παιδικών Τμημάτων Ζωγραφικής, Κεραμικής και του Προπαρασκευαστικού Τμήματος Προσχολικής Ηλικίας των Εικαστικών Εργαστηρίων Δήμου Νάουσας

Εγκαίνια: Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013, ώρα 18:00. Βιωματική δράση «Παίζουμε και Δημιουργούμε» με την εμψυχώτρια Βάσω Παντελά

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: καθημερινά 17:00-20:00, Κυριακή 11:00-14:00 και 17:00-20:00 μ.μ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου, Αίθουσα Συναυλιών “Εστίας Μουσών”

«Αστέρια και Άνθρωποι στη νέα χιλιετία» 14ος Χρόνος, σε συνεργασία με την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου – παράρτημα Νάουσας.

Ομιλία με θέμα «Κομήτες: Οι παράξενοι ταξιδιώτες του ηλιακού μας συστήματος. Φορείς ζωής ή θανάτου;» με ομιλητή τον αστρονόμο-αστροφυσικό κ. Χαρίτωνα Τομπουλίδη, διδάκτωρ του Αστεροσκοπίου της Στοκχόλμης και πρόεδρο της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος. Ώρα έναρξης: 20:00.

30 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Θεατρική παράσταση από το Θεατρόραμα ΚΩΣΚΟΛ «Πιο τρελοί δε γίνεται» σε κείμενα και σκηνοθεσία του Κώστα Κόλλα. Ώρα έναρξης: 20:30.

7 και 8 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Θεατρική παράσταση από την εταιρεία θεάτρου GAFF και τον Σύλλογο Θεάτρου και Πολιτισμού «Επί Σκηνής». «Ψυχολογία Συριανού Συζύγου» του Εμμανουήλ Ροΐδη. Σκηνοθεσία: Σοφία Καραγιάννη. Παίζουν: Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Ειρήνη Μουρελάτου. Ώρα έναρξης: 21:00.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, Αίθουσα Συναυλιών “Εστίας Μουσών”

Ομιλία με θέμα: «Τουρισμός και Υδάτινοι Πόροι» από την Πολιτιστική Εταιρεία «Αριστοτέλης». Ομιλητές: Εμμανουήλ Βαλσαμίδης, Ιωάννης Ευθυμιάδης, Νικόλαος Κύρου, Αλέξανδρος Οικονόμου. Ώρα έναρξης: 19:00.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Παιδική θεατρική παράσταση από την εταιρεία «Λώτινος Ήλιος», «Ο μεγαλύτερος θησαυρός του κόσμου». Ώρες: 10:00-12:30.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, Αίθουσα Συναυλιών “Εστίας Μουσών”

Διάλεξη με θέμα: «Παιδικά βιώματα Ελλήνων Δημιουργών και μετέπειτα λογοτεχνική τους δράση» από τον «ΠΥΡΣΟ». Ομιλητής: Φώτης Καφετζής, Φιλόλογος. Ώρα έναρξης: 19:00.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Μουσική συναυλία για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με τη Λαϊκή Ορχήστρα Νάουσας (των Νίκου Ζιαμπάκα, Νίκου Παπαδόπουλου). Ώρα έναρξης: 21:00

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Μουσικοχορευτική παράσταση από τη σχολή χορού «Body Control» της Κατερίνας Νίκου. Ώρα έναρξης: 18:00

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Λαογραφική χορευτική παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Κομνηνοί» Ροδοχωρίου. Ώρα έναρξης: 18:00

Επίσης, την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Νάουσας με τη συνεργασία Πολιτιστικών Συλλόγων και Σχολείων προγραμματίζει εκδηλώσεις στο πνεύμα των γιορτινών ημερών.

Πληροφορίες: Δήμος Νάουσας-Γραφείο Πολιτισμού, τηλ. 23323 50360.