Το Sequel του μέτρο 2033 έφτασε!. Βρισκόμαστε στην Μόσχα (Ρωσία) μετά από πυρηνικό πόλεμο εν έτη 2034 . Η ανθρωπότητα ελπίζοντας να αποφύγει τους αιμοσταγείς μεταλλαγμένους (δαίμονες) καταφεύγει στο μετρό όπου εκεί θα είναι ασφαλής (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει…). Μοναδικός στόχος είναι να εξοντωθούν οι “σκοτεινοί”  με τα όπλα και τους πυραύλους που διαθέτουμε. Ο επιζών τον “σκοτεινών” Artyom είναι ένας χαρακτήρας όπου θα πρέπει να εξοντώσουμε επίσης.. ή μήπως όχι; o Artyom έχει τύψεις για την καταστροφή που προκαλεί το είδος του και η επικοινωνία μαζί του είναι σημαντική. Οι συμπολεμιστές του ήρωα όμως έχουν άλλη άποψη και δεν έχουν διάθεση για επικοινωνία.

Σκοτεινά μέρη που προκαλούν το αίσθημα του φόβου και της αγωνίας, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να πεταχτεί ένας ιπτάμενος δαίμονας και να σας αρπάξει με τα νύχια του ψηλά στον αέρα. Φυσικά οι δαίμονες και τα τέρατα δεν είναι τα μοναδικά που πρέπει να σας ανησυχούν καθώς οι άνθρωποι και οι ομάδες παρανόμων είναι άκρως επικίνδυνοι και θα κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν!.

Με πολλά όπλα εξοπλισμένος ανάμεσα σε αυτά και το αγαπημένο δίκανο! το οποίο είναι ιδανικό για κοντινές αποστάσεις και καταστάσεις :). Θα βρείτε τον δρόμο μέσα στις εγκαταλελλειμένες πόλεις και υπομόνους παρέα με άλλους συμπολεμιστές οι οποίοι αλληλεπιδρούν μαζί σας με φυσικό τρόπο.

Ένα καλό που έχει το παιχνίδι αυτό είναι ότι δεν είναι ένα ατελείωτο πιστολίδι και κυνηγητό. Οι δημιουργοί φρόντισαν να οδηγήσουν σταδιακά τον παίκτη μέσα στο περιβάλλον και να του προκαλούν συναισθήματα αγωνίας, φόβου και διλλήμματος.

 

ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
Γενική Αξιολόγηση
Κάθε Μέρα
Κάθε Μέρα ειδήσεις από τη Βέροια, Ελλάδα, Κόσμο
metro-last-light-%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%ac%cf%83%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%b4%ce%b9Ένα καλό που έχει το παιχνίδι αυτό είναι ότι δεν είναι ένα ατελείωτο πιστολίδι και κυνηγητό. Οι δημιουργοί φρόντισαν να οδηγήσουν σταδιακά τον παίκτη μέσα στο περιβάλλον και να του προκαλούν συναισθήματα αγωνίας, φόβου και διλλήμματος.