Ο δρόμος που εμφανίζεται στην φωτογραφία είναι ο κεντρικότερος δρόμος της Βέροιας. Κι όμως υπάρχουν οδηγοί που παρκάρουν τα οχήματά τους κατά μήκος αυτού του δρόμου χωρίς να υπολογίζουν τα προβλήματα που δημιουργούν στους υπόλοιπους, ειδικά την περιόδο αυτή που γίνονται αναπλάσεις στην πόλη και η κυκλοφορία είναι ήδη δύσκολη. Το όχημα ήταν εκεί σταματημένο με alarm τουλάχιστον 3 λεπτά (όσο διήρκησε το περιστατικό ενώ ήμουν εκεί). Τρία λεπτά θα αναρωτηθεί κανείς ότι δεν είναι πολύς χρόνος.. κι όμως στο χρονικό διάστημα αυτό, από το σημείο που έχει σταματήσει η κυκλοφορία μέχρι και την διασταύρωση Ελιάς – Βενιζέλου (όπου γίνονται έργα) είχε δημιουργηθεί ήδη μία ουρά από οχήματα ενώ με δυσκολία κυκλοφορούσε και το αντίθετο ρεύμα.

Η ουσία όμως δεν είναι στο αν ήταν τρία λεπτά η 1 λεπτό. Το θέμα είναι ότι στην κεντρικότερη οδική αρτηρία δεν μπορεί να σταματά αυθαίρετα κανείς για κανέναν λόγο -εκτός και αν πρόκειται για έκτακτη ανάγκη- και να προκαλεί μποτιλιάρισμα.

Η ανάπλαση προκαλεί προβλήματα σε πεζούς και οδηγούς και δεν χρειάζεται να τους επιβαρύνουμε επιπλέον με προβλήματα τα οποία προέρχονται από κακή νοοτροπία.