Σας ενημερώνουμε ότι τον τελευταίο καιρό αρκετοί συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (καρτοκινητών και συμβολαίου) δέχονται -συνήθως- τις νυχτερινές ή τις πρώτες πρωινές ώρες κλήσεις από άγνωστους αριθμούς εξωτερικού.

Οι αριθμοί αυτοί είναι αριθμοί στους οποίους έχετε μεγάλες χρεώσεις αν καλέσετε πίσω. Σε καμία περίπτωση λοιπόν αν σας καλέσει ένας τέτοιος αριθμός δεν καλείτε πίσω και καλό είναι -εφ’ όσον δεν γνωρίζετε κάποιον από την χώρα που σας καλεί- να μην το σηκώσετε καθόλου.

Να σημειωθεί δε, πως αντίστοιχες απόπειρες εξαπάτησης γίνονται και με αποστολές μηνυμάτων sms (spam sms) τα οποία σας ζητούν να απαντήσετε με μήνυμα ή να καλέσετε σε συγκεκριμένο αριθμό. Και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλό να μην απαντήσετε και να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της εταιρείας στην οποία ανήκετε για να τους ενημερώσετε.

Μετά από επικοινωνία μας με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, μας ενημέρωσαν ότι οι τεχνικοί της ήδη έχουν γνώση του προβλήματος και κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρουν λύση στο θέμα αυτό.