Τον Οκτώβριο οι Πρόσκοποι Αλεξάνδρειας συνδιοργάνωσαν με τον Δήμο Αλεξάνδρειας την επιμνημόσυνη δέηση των πεσόντων Προσκόπων στο μνημείο που βρίσκεται στον ΟΣΕ Πλατέος . Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Δημητριάδης , που τιμήθηκε από τους Προσκόπους Αλεξάνδρειας για την πολύτιμη προσφορά του στο Προσκοπικό έργο της πόλης μας , ο Αντιδήμαρχος κ. Κιοσέογλου και η Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου κ. Μοσχοπούλου. Οι Πρόσκοποι συνέχισαν την εκδήλωση με σειρά παιχνιδιών που κατέληξε στην Προσκοπική Πυρά που άναψαν στο χώρο του μνημείου.

Λυκόπουλα Πρόσκοποι και Ανιχνευτές της πόλης μας συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορι στον αέρα και στο Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορι στο Διαδίκτυο που είναι μια παγκόσμια συνάντηση Προσκόπων μέσω ραδιοερασιτεχνικών πομπών και του διαδικτύου η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Όλα τα μέλη των Συστημάτων επικοινώνησαν με Προσκόπους από άλλες πόλης της Ελλάδος αλλά και χώρες από όλο τον κόσμο.

Ο μήνας Οκτώβριος τελείωσε με την συμμετοχή των Προσκόπων Αλεξάνδρειας στην Παρέλαση της 28 ης Οκτωβρίου και με την ενημέρωση που ήταν αφιερωμένη στην ημέρα της αποταμίευσης . Έμαθαν ότι τα χρήματα δεν πρέπει να τα ξοδεύουν όλα άλλα να κρατάνε μερικά.

Οι πρόσκοποι Αλεξάνδρειας ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Αλεξάνδρειας και τους ειδικούς συνεργάτες που υποστήριξαν τις δράσεις μας , την σχολή COMPUTERLAND , τον ραδιοερασιτέχνη κ. Πομάκη Σταύρο και την τραπεζικό υπάλληλο κ Στριάκα Δήμητρα” αναφέρει η ανακοίνωση των Προσκόπων.