Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα, στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων που θα πραγματοποιηθούν το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, για πρώτη φορά σε όλη τη χώρα.

Οι τιμές, σύμφωνα με όσα δηλώνουν εμπορικά καταστήματα και μεγάλες επιχειρήσεις του λιανεμπορίου, θα είναι μειωμένες σε πολλές περιπτώσεις έως και 50%.

Σημειώνεται ότι στην Αττική και ειδικά στις τουριστικές περιοχές, οι περισσότεροι σύλλογοι λένε «ναι», με τον εμπορικό σύλλογο Αθηνών να συνιστά το άνοιγμα των καταστημάτων, όπως επίσης και οι σύλλογοι των Μεγάρων, Περιστερίου, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Γλυφάδας, Παλαιού Φαλήρου, Νέας Ιωνίας (με μειωμένο ωράριο).

Ναι στο άνοιγμα στις 3 Νοεμβρίου, είπε και ο εμπορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

Αντιδρούν με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων στις 3 Νοεμβρίου, οι Ομοσπονδίες Θεσσαλίας, που αντιπροσωπεύει 23 συλλόγους, οι σύλλογοι του Αγρινίου, Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων, ‘Άρτας, Πρέβεζας, Φιλιατών, Παραμυθιάς, Δομοκού, Λαμίας, Σπερχειάδας, ‘Αμφισσας, Αμφίκλειας, Μαρτίνου, Έδεσσας, Γρεβενών, Καστοριάς, Νάουσας, Κοζάνης, Φλώρινας, Αλεξανδρούπολης, Κατερίνης, Καβάλας, Κομοτηνής, Κιλκίς, Χανίων, Ρεθύμνου, Κέρκυρας, Τρίπολης, Καλαμάτας, Λακωνίας, Αιγιαλείας, Πατρών, Αμαλιάδας, Ηλείας κ.α.

Η επόμενη Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 θα είναι η μία από τις επτά, συνολικά, Κυριακές, το χρόνο, που θα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν πλέον τα εμπορικά καταστήματα.

Πηγή: skai.gr