Οι ρώσοι το έκαναν το θαύμα τους. Περί τα τέλη του 2012 και έπειτα από αναβαθμίσεις και βελτιώσεις επί σειρά ετών, δημιούργησαν το απόλυτο (κατ’ εμέ) multiplayer free to play παιχνίδι δράσης το οποίο υπόσχεται να σας κρατήσει αρκετές ώρες το ενδιαφέρον. Το World of tanks είναι ένα παιχνίδι που ο παίκτης το μαθαίνει άμεσα και μπορεί να παίζει ενάντια με άλλους παίκτες. Χωρισμένα τα άρματα σε δύο ομάδες των 15 ατόμων προσπαθούν να εξοντώσουν η μία ομάδα την άλλη ή να καταλάβουν την αντίπαλη βάση.

Παιχνίδι στρατηγικής -και υπομονής κυρίως- καθώς η επίθεση δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση..

Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία, Αμερική, Κίνα είναι οι χώρες που προσφέρουν τα άρματά τους στο παιχνίδι. Light tanks, heavy tanks, tank destroyers, artillery (το αγαπημένο μου) σε λεπτομερή αντίγραφα με δυνατότητα αναβάθμισης εξοπλισμού. Αναβαθμίστε ερπύστριες, κανόνια, πύργους και ταυτόχρονα εξοπλιστείτε με διατρητικά η εκρηκτικά βλήμματα ώστε να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα αναλόγως του αντιπάλου σας.

Το ωραίο σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι ξεκινάει και τελειώνει σχετικά γρήγορα ενώ οι πίστες σας αποκαλύπτονται όσο ανεβαίνετε επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι όταν μάθετε τα καλά και άσχημα σημεία μίας πίστας θα έχετε ανέβει επίπεδο οπότε θα βρεθείτε σε νέο χάρτη με νέες περιοχές για εξερεύνηση κάτω από το πιεστικό seek & destroy του αντιπάλου!

Το παιχνίδι είναι free to play που σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε δωρεάν αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να πληρώσετε ώστε να λάβετε προνόμια (ειδικά αντικείμενα, αποθηκευτικούς χώρους, ταχύτερη εξέλιξη).

Εύκολο στον χειρισμό καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετακινήστε με τα WASD και να σημαδεύετε με το ποντίκι για να πυροβολήσετε. Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια με τα ειδικά πλήκτρα ή να δηλώσετε στάση επίθεσης η άμυνας.

Από το καλοκαίρι του 2012 το παιχνίδι κυκλοφορεί και σε έκδοση Xbox όπου οι παίκτες του θα είναι σε ξεχωριστούς Server από αυτούς που παίζουν την έκδοση για Pc.

Αξίζει να σημειωθεί πως πήρε το βραβείο best on line game 2013 από την Golden Joystick

Ελληνικό κοινό δεν έχει ιδιαίτερο αλλά σιγά σιγά όλοι και περισσότεροι έλληνες χρήστες επιλέγουν το WOT για την διασκέδαση τους. Ίσως γίνει και μία Ελληνική έκδοση στο μέλλον (όχι με ελληνικά άρματα, απλώς αντί για Attack να λέει αέρααααα)

ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
Γραφικά
Ήχος
Gameplay
Κάθε Μέρα
Κάθε Μέρα ειδήσεις από τη Βέροια, Ελλάδα, Κόσμο
world-of-tanks-%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%acMultiplayer Game με πολλές δυνατότητες. Η ίδια εταιρεία έχει βγάλει με αεροπλάνα και πλοία