Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος πραγματοποίησε το Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτητών –Παρατηρητών της περιόδου 2013-2014 στη Βέροια το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013.

seminarioΤα μέλη αυτών των συνδέσμωνΑν. Μακεδονίας & Θράκης –Βορείου Ελλάδος – Κ. Μακεδονίας και Δ. Μακεδονίας βρέθηκαν αρχικά στο Κ.Γ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ στις 9.00 το πρωί για να διαγωνιστούν στα αγωνιστικά τεστ και στη συνέχεια στις 11.00 το πρωί, μετά το πέρας των αγωνιστικών τεστ, βρέθηκαν για το σεμινάριο στο Δημαρχείο Βέροιας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την επίσημη έναρξη του σεμιναρίου χαιρέτησαν οι κ.κ., Χατζηιωάννου Παντελής (Πρόεδρος ΟΧΕ), ο Αθανάσιος Νικολίτσας (Πρόεδρος ΚΕΔ/ΟΧΕ) και ένας Εκπρόσωπος της ΣΥ.Π.ΧΕ. Στη συνέχεια, έγινε απολογισμός της προηγούμενης περιόδου, έγιναν διάφορες επισημάνσεις-οδηγίες για την νέα Περίοδο – Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων. Παρουσιάστηκε εκπαιδευτικό βίντεο E . H . F  από τον Γιάννη Μειμαρίδη, Λέκτορα E . H . F , όπως επίσης παρουσιάστηκε και ένα βίντεο με φάσεις από το Ελληνικό Πρωτάθλημα αλλά και Στατιστικά – Προοδευτικότητα Ποινών από τον Νίκο Κορρέ. Τέλος έγινε απονομή διπλωμάτων.

Στο σεμινάριο το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ.Παυλίδης Παύλος αλλά και αρκετός κόσμος, αθλητές, διαιτητές, παρατηρητές του αθλήματος και όχι μόνο.

Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι το άθλημα της χειροσφαίρισης (χάντμπολ) για την πόλη μας είναι ιδαίτερα αγαπητό και μας έχει βγάλει χιλιάδες φορές ασπροπρόσωπους.