Από το Δήμο Βέροιας ανακοινώθηκε ότι θα επαναλειτουργήσουν φέτος τα Κέντρα Δια Βιου Μάθησης στη Βέροια. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Βέροιας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Βέροιας. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

dia_viouΤο εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά την περίοδο 2013-2014, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Βέροιας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

ΟΙΚΟΝΟΜΙA – EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε :

 1. ΚΔΒΜ Δ. Βέροιας

Σταδίου 51, (Παλαιά Σφαγεία)

τηλ. 2331075330 Δευτέρα έως Πέμπτη 10:00-14:00

email:keenima@otenet.gr

Τσέα Αθηνά / Μποτίτση Βασιλική

 2. Δήμος Βέροιας

Γραφείο 11

Μητροπόλεως 46

Τηλ. 2331350552 Δευτέρα έως Παρασκευή

Ρητά Αντωνία