Η Sports Interactive και η SEGA Europe Ltd. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολύαναμενόμενου Football Manager 2014.

football_manager_2014Το Football Manager 2014 θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου του 2013! Το νέο παιχνίδι –η πιο τεχνικά προηγμένη έκδοση στην ιστορία της σειράς –θα είναι διαθέσιμο για PC, Mac και Linux.

Όπως και πέρυσι, όσοι προ-παραγγείλουν το Football Manager 2014 – θα έχουν πρόσβαση στη ‘Beta’ έκδοση του παιχνιδιού περίπου 2 εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Το παιχνίδι μπορείτε να το προ-παραγγείλετε είτε πηγαίνοντας από το κατάστημα, είτε online από το site του καταστήματος.

Τα δεδομένα και η πρόοδος που έχετε κάνει στη beta έκδοση δεν χάνονται αλλά μεταφέρονται μόλις εγκαταστήσετε το κανονικό παιχνίδι. Λίστα με τους retailers που συμμετέχουν στο pre-order promotion μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ο Miles Jacobson, διευθυντής της Sports Interactive, δήλωσε:

“Με ρωτάνε συνέχεια στο Twitter για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού ,αλλά για να ανακοινώσουμε κάτι τέτοιο πρέπει να είμαστε σίγουροι. Τώρα είμαστε σίγουροι, και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού είναι στις 31 Οκτωβρίου και τους retailers που θα συμμετέχουν στο pre- order promotion, έτσι ώστε οι fans να μπορούν να έχουν πρόσβαση στη Beta έκδοση του παιχνιδιού περίπου 2 εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του”

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα μπορείτε να δείτε στα video blogs (στο www.footballmanager.com) τα οποία θα ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Επίσης ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα 1,000+ χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν τις προσεχείς εβδομάδες στο Facebook και στο Twitter, από το Football Manager και απ’ ευθείας από τον Miles Jacobson.

Πηγή: techgear.gr