Συνεργασία για την εγκατάσταση δικτύου ίντερνετ για ιδιωτική χρήση σε κοινότητες του Δήμου Βέροιας ξεκίνησε ο Δήμος με την εταιρεία ΟΤΕ. Στελέχη της εταιρείας επισκέφθηκαν χθες τη Δήμαρχο και είχαν συνάντηση συνεργασίας με τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Βοργιαζίδη.

dim_xaroyl_internetΗ συνεργασία αφορά τις Κοινότητες και τους οικισμούς Κουμαριάς, Λευκόπετρας, Κομνημίου, Κουστοχωρίου και Ξηρολιβάδου. Συγκεκριμένα η εταιρεία ζητά την άδεια εγκατάστασης νέου εξοπλισμού σε επιλεγμένα σημεία.

Η εγκατάσταση νέου εξοπλισμού για την παροχή γραμμών ίντερνετ σε δημότες που κατοικούν ή εργάζονται σε απομακρυσμένες κοινότητες και οικισμούς του Δήμου είναι θετική εξέλιξη που επεδίωκε ο Δήμος εδώ και καιρό. Τόσο η Δήμαρχος όσο και ο Αντιδήμαρχος συμφώνησαν ότι η υπηρεσία πρέπει να εξυπηρετήσει το επίσημο αίτημα που θα κατατεθεί από την εταιρεία για την χορήγηση άδειας χρήσης χώρων των εγκαταστάσεων, μέσα στα πλαίσια των νόμιμων προδιαγραφών με ταχύτητα, γιατί οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν την εξυπηρέτηση των πολιτών.