Συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής(8/9), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο άνδρες ηλικίας 34 και 41 ετών, για κλοπή και αποδοχή κλεμμένων αντικειμένων στη Βέροια.

police_klopiΓια την ακρίβεια, ο ένας εκ των δραστών, ο 34χρονος αφού διέρρηξε το σπίτι μιας 46χρονης και έκλεψε τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τους φορτιστές τους, μία δερμάτινη τσάντα μεταφοράς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκε ο 34χρονος δράστης και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν οι δύο από τους τρεις αφαιρεθέντες φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές με την δερμάτινη τσάντα μεταφοράς και το κινητό τηλέφωνο.Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος διέθεσε τον έναν εκ των αφαιρεθέντων ηλεκτρονικών υπολογιστών στον 41χρονο. Ο 41χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ ο ίδιος παρέδωσε τον προαναφερόμενο ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.