Πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 6/9, η ανοικτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ  Αλεξάνδρειας, ” ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και ο χώρος μπροστά στο πνευματικό κέντρο μετατράπηκε σε χώρο διαλόγου, προβληματισμού και αποφασιστικότητας για την ανατροπή της δραματικής κατάστασης που βιώνει η χώρα μας και οι συμπολίτες μας.

suriza_aleksandriaΟ Αλέξης Μητρόπουλος πειστικά και με επιχειρήματα ανέλυσε τις επιπτώσεις από την πολιτική των μνημονίων και των επιταγών της Τρόικας που πιστά εφαρμόζουν η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά και το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου , πολιτικές που οδηγούν στην καταστροφή τον λαό και την χώρα μας.

Ανέπτυξε τις προγραμματικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από τα μνημόνια της φτώχειας και της εξαθλίωσης και ζήτησε συστρατευση όλου του λαού με το ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να φύγουν το γρηγορότερο αυτοί που καταστρέφουν την χώρα , να ξεκινήσει η πολιτική ανατροπή και η χώρα μας να μπει στον δρόμο της ανασύνταξης και της παραγωγικής ανασυγκρότησης.”