η νίκη κόντρα στη Νότια Αφρική με σκορ 13-5 πανηγύρισε η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών και πήρε έτσι το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.

poloΗ Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών μετράει τέσσερις σερί νίκες καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τη νίκη κόντρα στη Νότιο Αφρική με 13-5 και προκρίθηκε εύκολα στο προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στη Βαρκελώνη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Νοτίου Αφρικής δυσκόλεψε κάπως την Εθνική, ωστόσο η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια και παρά το γεγονός πως οι Νοτιοαφρικανοί ισοφάρισαν δύο φορές, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με δύο γκολ του Γούνα πήρε το προβάδισμα με 6-4 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο μέρος, οι διεθνείς ήταν σαφώς πιο βελτιωμένοι και πήραν από νωρίς διαφορά ασφαλείας με 10-4΄. Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Σάκης Κεχαγιάς με το παιχνίδι ουσιαστικά να έχει κριθεί είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, Την Τρίτη (30/7) η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ουγγαρία – Καζακστάν.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 4-0, 3-1

Οι συνθέσεις: Ελλάδα (Σάκης Κεχαγιάς): Βλαχόπουλος 2, Μουρίκης 1, Χ.Αφρουδάκης 2, Γούνας 3, Κολόμβος 2, Φουντούλης Γιάννης 2, Μυλωνάκης 1.

ΝότιαΑφρική (Brad Rowe): Card 1, Molyneux 1, Badenhorst 1, Downes 1, Le Royx 1.

Πηγή: contra.gr