Διαμαρτυρία και πορεία πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 16/7 στη Βέροια,  ο Σύλλογος  Υπαλλήλων Δήμων Ν. Ημαθίας, ο Σύλλογος Εξωτερικών Συνεργείων Δήμων Ν.Ημαθίας, η ΕΛΜΕ Ημαθίας  και ο Σύλλογος  Υπαλλήλων Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑρχικά, οι εργαζόμενοι Ο.Τ.Α αλλά και οι εκπαιδευτικοί (ΕΛΜΕ Ημαθίας) συγκεντρώθηκαν 10:00 έξω από το Δημαρχείο για να  εκφράσουν την εναντίωση τους στις απολύσεις, την διαθεσιμότητα αλλά και την κινητικότητα που επρόκειτο να υποστούν, εξαιτίας των μέτρων που σκοπεύει να πάρει η κυβέρνηση.

Στην διαμαρτυρία παρούσα ήταν η Δήμαρχος Βέροιας κ.Χαρούλα Ουσουτζόγλου, η οποία βρέθηκε και στην πρώτη γραμμή της πορείας, δηλώνοντας δυναμικά το παρόν αλλά και μέρος των Δημοτικών Συμβούλων.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν σύσσωμοι, στη συνέχεια, πορεία στο κέντρο της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα, ένα εκ των οποίων και το πιο χαρακτηριστικό ήταν “ΟΧΙ στο ξεπούλημα των Υπηρεσιών, στην αύξηση της ανεργίας, στη διάλυση της κοινωνίας”. Την πορεία έκλεινε η αναρχική ομάδα “Baruti”.

Λίγο πριν, ωστόσο, πορεία πραγματοποίησε και το ΠΑΜΕ, το οποίο είχε συγκέντρωση στην πλατεία Ωρολογίου την ίδια ώρα.