Tον γενναίο πήγε να κάνει ένας 25χρονος κρατούμενος , ο οποίος απέδρασε χθες, 6/7, απο το κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Γιαννιτσών, ωστόσο συνελήφθη άμεσα,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γιαννιτσών.

policeΟ συλληφθείς  κρατούνταν στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Γιαννιτσών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών με ποινή φυλάκισης έξι ετών.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο σκοινί που κατασκεύασε με σεντόνι καταρριχήθηκε από ύψος τριών περίπου μέτρων από το παράθυρο του γραφείου του σκοπού κρατητηρίων έξωθεν του Αστυνομικού Καταστήματος. Ο προαναφερόμενος έγινε άμεσα αντιληπτός και συνελήφθη σε κοντινή απόσταση σε παρακείμενη οικοδομή, όπου προσπάθησε να κρυφτεί και να διαφύγει την σύλληψη.

Ο 25χρονος συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόδραση κρατουμένου, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών. Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αστυνομικών για το αδίκημα της ελευθέρωσης κρατουμένων από αμέλεια.