Τρεις απανωτές εκρήξεις συγκλόνισαν το κέντρο της Καβάλας γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Γκαζάκια τοποθετήθηκαν από άγνωστους σε τρία οχήματα της Αντιπεριφέρειας Καβάλας, στο πάρκινγκ της επί της οδού Ερυθρού Σταυρού.

Image police3102012.jpgΆμεσα έφτασε δύναμη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με τρία οχήματα, η οποία κατάφερε να σβήσει τη φωτιά που είχε πάρει διαστάσεις λόγω διαρροής καυσίμων, όμως δεν μπόρεσε να σώσει τα οχήματα (ένα λεωφορειο και δύο επιβατικά) που καταστράφηκαν σχεδόν ολοκληρωτικά. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, αμέσως μετά τις εκρήξεις, περίπου 20 άτομα με κουκούλες και κράνη, ντυμένοι στα μαύρα, κατευθύνθηκαν από το πάρκινγκ της  αντιπεριφέρειας προς την οδό Βενιζέλου και αφού έβαλαν φωτιά σε κάδους ανέβηκαν τα σκαλιά προς την οδό Φιλίππου και εξαφανίστηκαν.

Έρευνα για την υπόθεση έχει ήδη ξεκινήσει το τμήμα ασφαλείας Καβάλας, αν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει ανάρτηση σε διαδικτυακό ιστότοπο, με την οποία θα αναλάβουν την ευθύνη της πράξης ως αντίποινα για την υπόθεση του Κωνσταντίνου Σακκά. Άλλωστε η ασφάλεια Καβάλας ήταν προετοιμασμένη για χτύπημα στο δικαστικό μέγαρο.

Πηγή: kavalawebnews.gr