Το “Κάψε το σενάριο” ταξιδεύει στην Ελλάδα για δεύτερη χρονιά με ένα στόχο μόνο. Να σας μεταδώσουν γέλιο, τρέλα και λίγο κάψιμο.

kapse_senarioΈρχονται στην πόλη της Βέροιας, την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 9:30μ.μ και φέρνουν μαζί μια κωμική βαλίτσα με παιχνίδια, σκετς, στάντ απ κόμεντι, αυτοσχεδιασμούς, γερμανούς και φυσικά ότι άλλο προκύψει.

Ελάτε και δείτε live την ομάδα που τόσο αγαπήσατε μέσα από την τηλεόραση και επιτέλους πείτε εσείς τις ιδέες σας, παίξτε μαζί τους και γενικώς επιρεάστε με όποιο τρόπο θέλετε την μοναδική παράσταση που δεν έχει σενάριο, που ποτέ δεν επαναλαμβάνεται, που δίνει την δύναμη στον θεατή να κάνει ότι θέλει.

Μήπως νιώθετε, καμιά φορά, στο θέατρο, ότι οι ηθοποιοί δεν σας δίνουν σημασία; Μήπως νιώθετε ότι θέλετε να επέμβετε στο κείμενο και στους διαλόγους; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα, όλα αυτά να συμβούν…

Στην παράσταση κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού της ομάδας Κάψε το Σενάριο!

Επιτέλους ο θεατής έχει τη δύναμη! Ακριβώς! Εσύ, ο θεατής, θα δώσεις σε εμάς, τους κωμικούς την ιδέα σου και εμείς θα τη μετατρέψουμε σε ξεκαρδιστικές αυτοσχέδιες σκηνές.

Μετά την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία τους στο ΜΕΓΚΑ η ομάδα του Κάψε το Σενάριο πηγαίνει περιοδεία παρουσιάζοντας μια σπέσιαλ κωμική παράσταση με σκετς, αυτοσχεδιασμούς, σατυρα, σταντ απ κόμεντι και ότι άλλο προκύψει!

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Γιώργος Βαγιάτας καταπολεμάνε την κρίση με χιούμορ και σας υπόσχονται μια από τις πιο αστείες βραδιές της ζωής σας.

Έναρξη παράστασης 21:30

Εισιτήριο: 10€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας (τηλ. 2331078100)