Την πρώτη τους συνάντηση με το νέο τους προπονητή Γκόραν Στεβάνοβιτς είχαν οι παίκτες της Βέροιας εν όψει της νέας χρονιάς. Ο Σέρβος τεχνικός τους μίλησε για τη νέα χρονιά και τόνισε ιδιαίτερα: «Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ο στόχος μας πρέπει να είναι πολύ υψηλός».

Pae_veriasΟ κ. Στεβάνοβιτς είπε ακόμη στους παίκτες: «Θέλω να κάνουμε μια καλή ομάδα. Πιστεύω σε εσάς και σε όλους τους συνεργάτες μου. Θέλω να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και πειθαρχία. Στον αγωνιστικό χώρο θέλω να δείτε το παιχνίδι σαν διασκέδαση και συγχρόνως να παίρνουμε αποτελέσματα και βαθμούς. Θέλω να είμαστε κοντά σε όλους τους φιλάθλους διότι χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Στην συνάντηση ήταν παρόν και ο νεοαποκτηθείς αμυντικός της “Βασίλισσας” ο Γιάννης Σεντεμέντες, ο οποίος υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στην ομάδα της Βέροιας. Επίσης δήλωσε ότι “Είμαι σίγουρος ότι ο στόχος που θα βάλουμε θα είναι υψηλός. Θα δώσω κι εγώ τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα» τόνισε πριν την πρώτη συνάντηση της ομάδας.”

Χαρούμενος  που επιστρέφει στα γήπεδα, μετά τον τραυματισμό του, είναι και ο Κενάν Μπαργκάν. Σε δήλωσή του στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι με την ΒΕΡΟΙΑ. Ελπίζω αυτήν η χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή, και για μένα αλλά και για την ομάδα μας. Φέτος πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή και θα βάλουμε υψηλότερους στόχους. Πιστεύω ότι πέρσι η ΒΕΡΟΙΑ δεν άξιζε να κυνηγά την σωτηρία στις τελευταίες αγωνιστικές γιατί είναι για μεγαλύτερα πράγματα».

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν 17 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τις επόμενες ημέρας θα κάνουν μετρήσεις και θα περάσουν γιατρούς.

Ωστοσο, απών από την πρώτη συγκέντρωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ήταν ο τερματοφύλακας Τζόναθαν Λόπεζ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έπρεπε να δώσει το παρόν και η απουσία του είναι αδικαιολόγητη.

Τέλος, να σημειωθεί η Βέροια είναι πολύ κοντά στην απόκτηση επτά νέων ποδοσφαιριστών.