Την Κυριακή 23 Ιουνίου ολοκληρώνεται ο κύκλος εκδηλώσεων του μουσικού τριήμερου “Βέροια Εύηχη Πόλη”, με 3 μοναδικές μουσικές παραστάσεις.

veroia_eyvixi_poliΤο κυριακάτικο πρόγραμμα έχει ως εξής:

 9.00μ Τραγούδια για την αγάπη, τα όνειρα και το φεγγάρι…

από τη Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας

Επιμέλεια- Δ/νση Χορωδίας : Δήμητρα Ζησέκα

Συνοδεία στο πιάνο : Βαλεντίνη Φωκά

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΗΑΣ _ είσοδος ελεύθερη

9.30 μ.μ Compania Flamenca Sentimientos, Flamenco puro ….

H Compania Flamenca Sentimientos δημιουργήθηκε το 2009 από την χορεύτρια και καθηγήτρια χορού φλαμένκο Ισαβέλλα Γαλαίου και τον κιθαρίστα Δημήτρη Κουκουλιτάκη, με στόχο την διάδοση και παρουσίαση της αυθεντικής μορφής της τέχνης του flamenco.

Με μεγάλη χαρά προσκαλούν την σπουδαία ερμηνεύτρια Sara Salado και τον μοναδικό χορευτή Raul Ortega από το Jerez της Ανδαλουσίας, τον κιθαρίστα Κώστα Βαρουτσή και τον μοναδικό Νίκο Παραουλάκη στο Νέϊ και όλοι μαζί δημιουργούν ένα πρόγραμμα flamenco puro, με μουσικές δυναμικές και συναισθηματικές εξάρσεις φιλτραρισμένες μέσα από την μυσταγωγία του flamenco.

Ο στόχος της παράστασης είναι να μεταφερθούμε στις γειτονιές της Ανδαλουσίας, εκεί που επιβιώνει το αυθεντικό flamenco, οι αυθεντικοί άνθρωποι, αλλά και τα πιο δυνατά και απόκρυφα συναισθήματα.

Χορός : Ισαβέλλα Γαλαίου, Raul Ortega

Τραγούδι : Sara Salado

Κιθάρες : Δημήτρης Κουκουλιτάκης, Κώστας Βαρουτσής

Palmas : Ισαβέλλα Γαλαίου, Raul Ortega

Νέϊ : Νίκος Παραουλάκης

ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ_ είσοδος ελεύθερη

11.00 μ.μ Martha Moreleon – Alejandro Diaz

Οι γνωστοί Λατινοαμερικάνοι καλλιτέχνες δημιούργησαν μια παρέα από Λατινοαμερικάνους μουσικούς και έλληνες φίλους τους, άριστους γνώστες της παραδοσιακής Λατινοαμερικάνικης μουσικής. Διαθέτουν ένα ευρύτατο ρεπερτόριο απο τραγούδια της Λατινίκης Αμερικής όπως :τραγούδια των Άνδεων,της Καραϊβικής ,τραγούδια λαϊκά απ’όλες τις χώρες της ηπείρου, τραγούδια παραδοσίακα και προόδευτικά.

Τραγουδούν η Martha Moreleon & o Alejandro Diaz .

ΠΑΛΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ_ είσοδος ελεύθερη

Παράλληλες Δράσεις :

Μουσική και Ζωγραφική

Έκθεση έργων ζωγραφικής με θέμα τη Μουσική, του συλλόγου αποφοίτων της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης Συναγωγή 21 έως 26/6

και του χρόνου!