Φωτογραφία από Inspor.gr

Πραγματοποιήθηκε η τελετή μετονομασίας του ανοιχτού γηπέδου Ελιάς, την Κυριακή 16 Ιουνίου, σε Δημοτικό γήπεδο «Άρης Γεωργιάδης» υλοποιώντας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που θέλησε να τιμήσει τον άνθρωπο που συνέβαλλε τα μέγιστα στην δημιουργία του γηπέδου αλλά και για το μπάσκετ γενικότερα.

Πλήθος κόσμου συγκετρώθηκε στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Εληάς για να τιμήσει το γεγονός και να παραβρεθεί σε μια λαμπρή αλλά σεμνή τελετή που διεξήχθει στη μνήμη του Άρη Γεωργιάδη. Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Βέροιας αλλά και  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Βαθία ήταν η συγκίνηση τη στιγμή των αποκαλυπτηρίων της πινακίδα που φέρει πλέον το όνομα του Α.Γεωργιάδη.

Χαρακτηριστική, επίσης, ήταν η φράση της Δημάρχου στο σύντομο χαιρετισμό της “Όπως χτυπάει η μπάλα σε αυτό εδώ το γήπεδο , έτσι θα πάλλεται η ψυχή του Άρη. Τέλος, για τον Άρη Γεωργιάδη μίλησαν τα παιδιά του, αλλά και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Φιλίππου.

Το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, απο πλευράς του ευχαριστεί το τμήμα ακαδημιών του Φιλίππου που πραγματοποίησε την βράβευση των τμημάτων του,με την λήξη της αθλητικής χρονιάς τιμώντας με τον δικό του τρόπο την εκδήλωση.